Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Олег

Шеф-кухар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 02.2024 по нині (3 місяці)
Кафе Тадея, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

з 06.2021 по 04.2022 (10 місяців)
ООО Юнифарма, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Приготування їжі для директора фірми та його родини
Створення
(vip меню 8 чоловік і одна дитина )
Робив закупку гудвайн , контроль якості
Підготовка і контроль банкету
Також створення меню для персоналу фірми 30-40 чоловік

Повар

з 10.2020 по 03.2021 (5 місяців)
Дзяо бар, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по тк , выдача блюд.

Старший смены

з 09.2019 по 09.2020 (1 рік)
Audenes, Litva (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовления блюд , изменение меню , приготовления шведского стола .

Шеф повар

з 01.2019 по 03.2019 (2 місяці)
Сансара кафе, Вишневе (Гостинично-ресторанный бизнес)

Проработка меню , разработка тех карт , подбор персонала , обучение персонала ,

Повар универсал

з 09.2017 по 10.2018 (1 рік 1 місяць)
Лондон Гриль, Вильнюс (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам,соусов.Разделка мясных и рыбных изделий,мариновка.Работа с грилем.Приготовление бургеров,салатов.

Повар-кондитер

з 07.2016 по 06.2017 (11 місяців)
Bulldozer group, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Організація технологічних процесів
Навчання Персоналу
Профессиональные навыки
Вільно володію ТК.
Вмію працювати різними видами тіста
Личные качества
Пунктуальна
Комунікабельна
Відповідальна

Су - шеф

з 12.2015 по 05.2016 (5 місяців)
Ресторан-отель "Пивной сад", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обучение и контроль персонала на каждом процессе работы
• Отчетность за работ ресторана перед управляющем компании.
• Разработка стратегии развития ресторана , принципы оптимизации работы.
• Выполнение планов продаж и доходов, создание и ведение промо-акций и различных мероприятий
• Различные статистики и методы водействия на повышение рентабельности заведения

Су - шеф

з 10.2014 по 11.2015 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "Комора", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Разработка блюд горячего,холодного,десертов,пицц.Контроль качества блюд и работы поваров.Закупка продуктов,проверка качества.Подбор персонала кухни.Организация банкета.

Повар кондитер, повар горячего процесса

з 09.2012 по 08.2014 (1 рік 11 місяців)
Famille Tres Francais, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

изготовление десертов по технологическим картам,разработка новых десертов,выпечка;
Приготовление блюд горячего и холодного процесса,любой сложности.Внесение новых блюд,разработка бизнес-ланча.

Освіта

КНТЕУ

Пищевой технологии и инженерии,бакалавр, Київ
Вища, з 2012 по 2015 (2 роки 6 місяців)

Заочная форма обучения

ВКУ КНТЕУ

Младший специалист с производства пищевой продукции, Київ
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (1 рік 5 місяців)

ВКУ КНТЕУ

Повар, Київ
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (1 рік 4 місяці)

Знання і навички

MS Word MS Excel

Додаткова інформація

Стремление получать новые знания и профессионально развиваться в области гастрономии
Активная жизненная позиция, порядочный, опрятный,коммуникабельный,пунктуальный,трудолюбивый.Люблю спорт,не курю.

Схожі кандидати

Шеф-повар
35000 грн, Київ

Шеф-повар
30000 грн, Київ

Бренд шеф-повар (замена меню)
Київ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар
40000 грн, Київ, Вінниця , ще 7 міст

Технолог, шеф-повар
Київ, Одеса

Шеф-кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: