Олег
Шеф-кухар, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1832703
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 02.2024 по нині
(3 місяці)
Кафе Тадея, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
з 06.2021 по 04.2022
(10 місяців)
ООО Юнифарма, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
Приготування їжі для директора фірми та його родини
Створення
(vip меню 8 чоловік і одна дитина )
Робив закупку гудвайн , контроль якості
Підготовка і контроль банкету
Також створення меню для персоналу фірми 30-40 чоловік
Повар
з 10.2020 по 03.2021
(5 місяців)
Дзяо бар, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовление блюд по тк , выдача блюд.
Старший смены
з 09.2019 по 09.2020
(1 рік)
Audenes, Litva (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовления блюд , изменение меню , приготовления шведского стола .
Шеф повар
з 01.2019 по 03.2019
(2 місяці)
Сансара кафе, Вишневе (Гостинично-ресторанный бизнес)
Проработка меню , разработка тех карт , подбор персонала , обучение персонала ,
Повар универсал
з 09.2017 по 10.2018
(1 рік 1 місяць)
Лондон Гриль, Вильнюс (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовление блюд по технологическим картам,соусов.Разделка мясных и рыбных изделий,мариновка.Работа с грилем.Приготовление бургеров,салатов.
Повар-кондитер
з 07.2016 по 06.2017
(11 місяців)
Bulldozer group, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Організація технологічних процесів
Навчання Персоналу
Профессиональные навыки
Вільно володію ТК.
Вмію працювати різними видами тіста
Личные качества
Пунктуальна
Комунікабельна
Відповідальна
Су - шеф
з 12.2015 по 05.2016
(5 місяців)
Ресторан-отель "Пивной сад", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Обучение и контроль персонала на каждом процессе работы
• Отчетность за работ ресторана перед управляющем компании.
• Разработка стратегии развития ресторана , принципы оптимизации работы.
• Выполнение планов продаж и доходов, создание и ведение промо-акций и различных мероприятий
• Различные статистики и методы водействия на повышение рентабельности заведения
Су - шеф
з 10.2014 по 11.2015
(1 рік 1 місяць)
Ресторан "Комора", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Разработка блюд горячего,холодного,десертов,пицц.Контроль качества блюд и работы поваров.Закупка продуктов,проверка качества.Подбор персонала кухни.Организация банкета.
Повар кондитер, повар горячего процесса
з 09.2012 по 08.2014
(1 рік 11 місяців)
Famille Tres Francais, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
изготовление десертов по технологическим картам,разработка новых десертов,выпечка;
Приготовление блюд горячего и холодного процесса,любой сложности.Внесение новых блюд,разработка бизнес-ланча.
Освіта
КНТЕУ
Пищевой технологии и инженерии,бакалавр, Київ
Вища, з 2012 по 2015 (2 роки 6 місяців)
Заочная форма обучения
ВКУ КНТЕУ
Младший специалист с производства пищевой продукции, Київ
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (1 рік 5 місяців)
ВКУ КНТЕУ
Повар, Київ
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (1 рік 4 місяці)
Знання і навички
Додаткова інформація
Стремление получать новые знания и профессионально развиваться в области гастрономии
Активная жизненная позиция, порядочный, опрятный,коммуникабельный,пунктуальный,трудолюбивый.Люблю спорт,не курю.
Схожі кандидати
Шеф-повар
35000 грн, Київ
Шеф-повар
30000 грн, Київ
Бренд шеф-повар (замена меню)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар
40000 грн, Київ, Вінниця
,
ще 7 міст
Технолог, шеф-повар
Київ, Одеса
Шеф-кухар
Київ