Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Віктор

Юрист, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Слідчий

з 07.2020 по 11.2023 (3 роки 4 місяці)
ГУНП в Закарпатській області (Сили оборони)

Освіта

Ужгородський національний університет

Юридичний; право, Ужгород
Вища, з 2013 по 2018 (5 років)

Знання і навички

Зосередженість Комунікабельність Здатність до навчання Ведення документації Привітність Грамотна усна та письмова мова Оперативність Відповідальність MS Word Організованість

Додаткова інформація

Працював у найбільш загруженому управлінні поліції у Закарпатській області ("міськвідділі") в той час, коли там було 8 слідчих на ціле населення Ужгорода. (як правило 1 слідчий у СОГ, 1 після СОГ, а 1, як правило то на лікарняному, то у відпустці, то у командировці чи ОГП). Графік був дуже загруженим. Були періоди коли працював і 3 сутки безперестанку на роботі, і по 40 годин і т.д.
Вмію спілкуватися з усіма категоріями громадян, як конфліктних без причини так і восокоповажних.
Вмію працювати у критичних ситуаціях, стресових і зберігати спокій і все встигати. Вмію соблюдати субординацію. Дуже швидко вчусь, і все запамятовую, постійно запитую у більш опитних колег чи знайомих "юридичні тонкості", або як краще б поступити.
Готовий переїхати в інше місто заради посади і жити там.
Досколало вивчив кримінальне матеріальне та процесуальне право. Знаю деякі розділи КПК повністю напамять.
Перечитав останні 3 роки повністю судової практики ККС ВСУ, де маю з них виїмки по статтях (приклад: у пошуковій системі зберігаю судові рішення по статтях 20,36, 84, 87, 94, 100, 183, 216, 219, 370, 373, 403, 404, 409, 410, і т. д. Так само маю аналіз судової практики по матеріальному праву; я зберігаю найбільш цінні, цікаві, важливі судові рішення які я читав, - не всі підряд)
Добре володію іншими нормативно-правовими актами, зокрема законами про поліцію, СБУ, ДБР, НАБУ, прокуратуру, судоустрій і статус суддів, про місцеве самоврядування, КВК, СК,і т.д.
Трохи слабше володію цивільним та адміністративним законодавством, проте володію ним і знаю його.
Брав участь в 2022-2023 році у конкурсі на 90 посад прокурорів окружної прокуратури, де з 1700 кандидатів заняв 100-те, чи 110-те місце, рейтинг можна подивитися на офіційному сайті КДКП.
Буду готувати найкращі судові рішення, з кожним місяцем все кращі і кращі, (це мені потрібно) добре розписувати мотивувальну частину судового рішення, оскільки й сам хочу бути найкращим юристом, професіоналом, а не тільки існувати на посаді. Я вже у це дуже багато вклав і часу і зусиль і грошей тому бути низько-кваліфікованим робітником це не про мене.
Офіцер запасу ЗСУ, - командир розвідувального взводу, на обліку стою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: