Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Андрій

Керівник відділу продажу, закупівель (маркетингу, реклами)

Вік:
55 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

​ Лозовий Андрій Федорович
м. Дніпро, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») р.н e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
2010 - 2012: МВА, Міжнародний Інститут Біизнесу, (IIB), м. Київ
1999 – 2001: Магістр економіки, Академія Державного Управління при Президентові, м. Дніпропетровськ.
1989 - 1994: Фахівець-економіст, Економіка, Гірничий інститут, м. Дніпропетровськ

Досвід роботи:
З 2013 р. по теперішній час (11 років) Керуючий власник Клубу краси та здоров'я «Талія». (Елітний салон краси, фітнес та СПА, кафе здорового харчування з доставкою), 500 кв.м. у центрі м. Дніпро.

Сфера уваги: ​​Будівництво, основні фонди, управління фінансами, взаємодія з підрядниками, маркетинг, реклама, побудова системи продажів та управління бізнес-процесами, взаємодія з корпоративними клієнтами.

Досягнення: стабільна робота Клубу, щорічне зростання чистого прибутку на 50-150 % (до 22-го року), зростання лояльності клієнтів, 100% завантаження навіть зараз (крім 14-го та 22-го років)

2005 – 2014 (9 років). Приватний пансіонат (міні готель на 20 номерів), м. Євпаторія. Заступник директора, ввійшов в управління на етапі створення
Сфера уваги: ​​Будівництво, основні фонди, управління фінансами, взаємодія з державними органами, підрядниками, технічні та господарські питання, маркетинг, реклама, створення та ведення відділу продажів, створення власного сайту, побудова «воронки продажів», взаємодія з корпоративними клієнтами.

Навички роботи з комп’ютером:
Досвідчений користувач MS Office, сервісів Google, створення чат-ботів на базі Smart Sender, SMMBOT, реклама у FB, IG, Google, Viber, Telegramm, робота з платформами PROM.UA, Rozetka, OLX; Знайомий із MS Project, Canva, Chat GPT, amoCRM, BAS та інші

Водійське посвідчення категорії «В», стаж більше 35 років.
Знання мов: Укрїнска, російська, англійська (А2).
Шкідливих звичок немає.
Хобі – створення власних веганських страв, ЗОЖ, гімнастика Цигун, піші та вело прогулянки

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: