Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Сергій

Керівник виробництва з копчення м'ясної продукції

Вік:
60 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Керівник виробництва з копчення м'ясної продукції
Лучков Сергій Вікторович

Освіта:
Вища
Учбовий заклад:
Спеціальність:
Київський державний економічний університет
Економіст

ДОСВІД РОБОТИ:

08. 2020 – по нині

01.2018 – 06.2020

Директор
ТОВ «Мазай Експерт» м. Київ
Керівник проекту реконструкції птахофабрики «Білі крила»
смт. Вендичани, Вінницька обл.
(виробництво м'яса індички)

Консультант, компанія «Кролікофф»
(Виробництво кролятини)

03.2014 – 06.2015
Генеральний директор

Аграрный холдінг "Авангард", м. Харків
Птахофабрика «Богодухівська», птахофабрика «Зоря».
(Виробництво столового яйця)
02.2012 – 03.2014
Директор птахофабрики

АР Крим, Птахофабрика «Надія», ТОВ «Нижнєгірський інкубатор», (виробництво м'яса бройлерів)

04.2005 – 02.2012

Директор птахофабрики

смт. Літин Вінницька обл., ТОВ «Літинська птахофабрика»
(виробництво м'яса бройлерів)

05.1994 – 11.2004
Заступник директора

М'ясопереробне підприємство "Хутровик" смт. Узін Київська обл., ТОВ "Геос" м. Київ
(виробництво ковбас та м'ясних делікатесів)

Ключові навички:

• Обширні знання технологій виробництва.
• Відмінна орієнтація у виробництві м'яса
• Багаторічний досвід управління виробництвом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: