Резюме від 27 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10645773

Секретарь руководителя, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст

з 06.1997 по нині (26 років 11 місяців)
Фінанси, банки, страхування

Обов'язки
- Планування та розкладу керівника.
- Координація зустрічей, нарад та інших заходів, узгодження графіка роботи з іншими членами команди.
- Підготовка, редагування та форматування документів
- Контроль за обігом документів та їх реєстрація.
- Обробка вхідної та вихідної кореспонденції, в тому числі електронної пошти та телефонних дзвінків.
- Забезпечення швидкої та ефективної комунікації між різними відділами банку.
- Організація та підтримка офісної інфраструктури (оргтехніка, канцтовари, прибирання тощо).
-Виконання інших завдань та поручень, які можуть виникати у зв'язку з організацією робочого процесу та потребами керівництва поза робочими обов'язками

Досягнення:
-Досягла високого рівня розробки та впровадження стратегій планування, що сприяли оптимізації робочого часу керівника і забезпечували вчасне виконання завдань.
-Здобула високий рівень організації та координації широкого спектру заходів, включаючи наради, конференції та зустрічі , забезпечивши їх успішну реалізацію.
-Навчилась оптимізувати систему контролю документообігу, що дозволили забезпечити точність та своєчасність обробки документів.
-Оволоділа високим рівнем оптимізації процесів ефективної комунікації між відділами банку, що сприяло покращенню обміну інформацією та співпраці.
-Навчилась забезпечувати безперебійну роботу офісної інфраструктури, включаючи забезпечення канцтоварів та організацію прибирання.
-Досягла високого рівня виконання різноманітних завдань за вимогою керівництва, включаючи організацію подій, допомогу в організації робочих процесів та підтримку керівництва у їхніх потребах (поза робочими обов'язками)

Освіта

Вищий економічний університет банківської справи

Спеціаліст економіст, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Знання і навички

Старанність Ведення документації MS Office Банківська справа Діловодство Ділове спілкування Ділове листування Відповідальність Організаторські здібності Оформлення документації Робота з ксероксом Написання тестової документації Кадрове діловодство

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Поза професійною діяльністю, я маю ряд цікавих інтересів та хобі, які додають різноманіття до мого життя. Я віддана кулінарному мистецтву та люблю готувати смачну домашню їжу, що завжди вдало поєднує якість та смак. Моє серце належить собакам, і я з великим задоволенням проводжу час на природі. Я також віддаю перевагу книгам класичних авторів минулого століття, що дозволяє мені насолоджуватися неповторною атмосферою та мудрістю творів цих великих письменників.

В щоденному житті я володію гарним почуттям гумору та вмію знаходити вихід будь-якої ситуації. Мої особисті якості включають відповідальність та комунікаційні навички, які допомагають побудувати ефективні відносини з колегами та виконувати роботу на високому рівні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: