Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Аліна

Методист, керівник освітнього закладу

Вік:
36 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

м. Рівне, вул. Буковинська, 12/194
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ткачук Аліна Вікторівна
Дані про себе

Народилась – 13 квітня 1988р, одружена
Освіта
2007р- 2010р. – Рівненський державний гуманітарний університет:
• Спеціальність „Початкове навчання” (вчитель початкових класів)
2003р-2007р. Дубенський коледж Рівненського державного гуманітарного університету
• Спеціальність: «Початкове навчання» - Вчитель початкових класів, вчитель іноземної (англійської) мови в початкових класах (диплом молодшого спеціаліста з відзнакою)
Досвід роботи

Серпень 2010р. по сьогодні – Рівненський ліцей «Колегіум» Рівненської міської ради :
• Жовтень – січень 2023-2024 р. – керівник першої в Рівненській ТГ школи з підготовки вчителів початкових класів до сертифікації . В мої обов’язки входить: розробка та проведення коучинг-сесії за напрямками : «Сертифікація. Що це ? », «Підготовка до Зовнішнього незалежного оцінювання. Анкета самооцінювання», «Самооцінювання », «Вивчення та експертне оцінювання практичного досвіду учасника сертифікації. Інклюзія як одна із ключових компетентностей сучасного вчителя», «Пазли сучасного уроку»; інформування, консультація усіх учасників сертифікації.
• Червень 2021 р. – по сьогодні призначена на посаду «Начальник пришкільного табору». В мої обов’язки входить: інструктувати працівників табору щодо різних напрямів їхньої роботи, здійснювати перспективне планування діяльності закладу, оперативне керівництво; проводити планову цілеспрямовану роботу з профілактики нещасних випадків і травматизму серед працівників табору та дітей, які відпочивають у таборі; представляти табір у відносинах із різними організаціями, органами й установами; видавати накази по всіх напрямах діяльності закладу, контролювати їх виконання, підписувати всі розпорядницькі документи; організовувати харчування дітей; забезпечувати виконання вимог документів, що регламентують роботу пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням; забезпечувати безпечні умови праці для всіх категорій працівників табору; брати участь у плануванні виховної діяльності закладу, контролювати хід реалізації намічених планів роботи; здійснювати контроль за дотриманням Правил внутрішнього розпорядку, режимних моментів, санітарно-гігієнічних правил і норм, норм і вимог з охорони праці та техніки безпеки, пожежної безпеки; забезпечувати право дітей на захист від будь-яких форм фізичного, морального та психічного впливу; забезпечувати суворе дотримання санітарного режиму закладу.
• Серпень 2013р. – по сьогодні прийнята на посаду «Вчитель початкових класів». В мої обов’язки входить: здійснення навчання і виховання молодших школярів, організація та проведення уроків й інших навчальних занять згідно з розподілом навчального навантаження та розкладом занять; вивчення особистості кожного учня в класі, його нахили, інтереси; створення сприятливих мікросередовища і морально-психологічного клімату для кожного в класі; ведення у встановленому порядку документації класу; реалізація прийнятих в школі освітніх програм відповідно до навчального плану, власного поурочного плану і розкладу занять; використання при цьому різноманітні прийоми, методи й засоби навчання; забезпечення рівня підготовки учнів, який відповідає вимогам державного освітнього стандарту; внесення пропозицій щодо покращення умов здійснення навчального процесу; підготовка до проведення занять, систематичне підвищення своєї професійної кваліфікації, участь у діяльності методичного об'єднання та інших формах методичної роботи, які прийняті в школі; підтримка постійного зв'язку з батьками учнів (особами, які їх замінюють).
• Серпень 2010р. - липень 2013р. прийнята на посаду «Вихователь групи продовженого дня». В мої обов’язки входило: планування, організація та здійснення виховання учнів; проведення повсякденної роботи, яка забезпечує створення умов для соціально-психологічної реабілітації учнів, їх соціальної та трудової адаптації; планування з учнями корекційно-розвивальної роботи на основі вивчення їхніх індивідуальних особливостей; ведення у встановленому порядку документації і звітності.
• Серпень 2006р. – Серпень 2010р. прийнята на посаду вихователя дитячого навчального закладу «ЕРУДИТ». В мої обов’язки входило: здійснювати контроль за життям і здоров'ям дітей під час їх перебування в саду; проведення різних видів занять, розвиваючих, спортивних, підготовку до свят тощо; створювати сприятливу атмосферу, яка сприяє безконфліктного спілкування між малюками; прищеплювати вихованцям навички самообслуговування; вирішувати конфлікти, проявляти витримку і тактовність з дітьми та їх батьками; контролювати стан здоров'я вихованців; участь у методичних об’єднаннях закладу та міста.
• Серпень 2014р.- серпень 2017р. прийнята на посаду « Куратор/Керівник» ЦРО « Світ Мов». Основні напрямки діяльності центру: надання допоміжних послуг у сфері освіти (вивчення іноземних мов), співпраця з українськими та іноземними закладами освіти задля поширення новітніх педагогічних технологій та методичних практик викладання в Україні. В мої обов’язки входило: організація роботи закладу, підбір персоналу згідно вимог закладу; створення комфортного та сучасного освітнього середовища для колективу та учнів; організація маркетингових заходів для наповнення розширення навчальних груп; розробка та впровадження систем мотивації педагогічного складу; ведення та контроль обліку діяльності закладу; розробка та впровадження особистих методик, прийомів та форм роботи; налагодження зв’язків з різноманітними організаціями задля проведення соціальних заходів ( діти сироти, з вадами розвитку та інше).
• Липень 2010р. – Серпень 2014р. прийнята на посаду « Інструктор» ЦРО «ЗЕРНЯТКО». В мої обов’язки входило: планування та проведення навчальних занять та виховних заходів з дітьми віком від 1-го року; розробка заходів спрямованих на залучення клієнтів; освоєння новітніх сучасних методик та ін.
Додаткові навички

• 2023-2024 н.р.- вперше в м. Рівному за власної ініціативи впроваджую проєкт Анжеліки Цимбалару «Світ чекає крилатих» .
• Січень – березень 2023 р. – учасник обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2023 »
• Жовтень 2021р. – листопад 2022 р. – експерт у вивченні практичного досвіду учасників сертифікації педагогічних працівників.
• Березень 2021р. - переможець конкурсу – ярмарку педагогічної творчості у номінації «Початкова освіта» (інтерактивний зошит «Робота з дитячою книгою»).
• Лютий 2020р. – Грудень 2020р. - успішно пройшла сертифікацію педагогічних працівників та отримала кваліфікаційний рівень «Вчитель вищої категорії».
• Березень - Травень 2021р. - участь у світовому проєкті «Супергерої FAST».
• 2010р. – 2024р. - активна робота над розвитком та вдосконаленням професійних навичок ( участь у тренінгах, вебінарах , онлайн курсах): Критичне мислення, Медіаосвіта, Інклюзивне навчання, Впровадження ІКТ, курс для вчителів за програмою НУШ та ін.;
• Проведення майстер-класів та семінарів : майстер-клас для вчителів початкової школи «Кроки вдосконалення вчительської майстерності», спікер на вебінарі Вараського ЦПРПП «Професійне портфоліо вчителя НУШ, як інструмент самооцінювання».
Комп’ютер (Ms OFFIS, Інтернет, Renderforest, ZOOM, GOOGLE MEET, Movavi Video, Canva, Wordwall) на рівні користувача.
Посвідчення водія категорії “В” з досвідом водіння 2.5 р.
Іноземні мови: англійська – зі словником.

Особисті якості:
Відповідальна, порядна, комунікабельна, цілеспрямована, організована, доброзичлива, пунктуальна, стресостійка, креативна, легко засвоюю новий матеріал, швидко вчусь.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: