Резюме від 12 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10679052

Менеджер з продажу

Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами

з 06.2023 по 08.2023 (2 місяці)
Wellvita, Дистанційно (Телекомунікації, зв'язок)

Освіта

Державний торговельно-економічний університет

Факультет економіки, менеджменту та психології. Спеціальність - економ, Київ
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Навчаюсь паралельно на двох освітніх програмах. А саме: «Економіка бізнесу» (денна форма навчання) та «Публічне управління та адміністрування» (заочна форма навчання)

Знання і навички

Працьовитість Комунікабельність Ведення CRM Робота з клієнтами Робота із запереченнями Здатність до навчання Робота в команді Висока працездатність Бажання вчитися і розвиватися Грамотна усна та письмова мова Уміння працювати в режимі багатозадачності Адаптивність Організованість Користувач ПК Компетентність Компʼютерна грамотність Уміння слухати Уміння планувати Робота з людьми

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

На попередній роботі активно залучала нових клієнтів та розвивала існуючу клієнтську базу, аналізувала ринок та конкурентні переваги для вдосконалення продуктової пропозиції.
Навички: ведення переговорів та комунікації, знання базових технік продажу та впровадження стратегій збільшення обсягів продажів, вміння ефективно працювати в команді та самостійно, досвід використання програмного забезпечення CRM, бажання вчитись та розвиватися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: