Резюме від 26 травня 2024 Файл

Юлія

Організатор робочих процесів, кухар-кондитер, начальник виробництва

Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

БОНДАР ЮЛІЯ

КОНТАКТИ ПРОФІЛЬ

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Наявність багаторічного досвіду у кондитерській справі свідчить про
високий рівень експертизи та навичок у даній галузі. Здатність
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») розробляти унікальні рецептури сприяє розвитку та розширенню
асортименту компанії. Комунікабельність та бажання працювати в
м.Кропивницький команді як цінний актив для будь-якого колективу. Високий рівень
фізичної та емоційної витривалості дозволяє ефективно працювати в
умовах високого навантаження.
Оперативність та організованість допомагають забезпечити ефективну
ОСВІТА роботу виробничого процесу. Позитивний настрій та бажання творчо
працювати створюють атмосферу продуктивності та сприяють підтримці
Загальна середня освіта продуктивного робочого середовища. Вміння ефективно аналізувати
виробничі ситуації дозволяє швидко приймати обґрунтовані рішення в
вересень 2006 - червень 2007 умовах змін.
Також відкрита до нового та кардинально іншої сфери роботи.
Загальнооосвітня школа І-ІІІ ступенів
№ 29 Кіровоградської міської ради
Кіровоградської області
ДОСВІД РОБОТИ
Середня спеціальна Завідуюча виробництвом у Фізичної січень 2024 - січень 2024
особи-підприємця Колмагорової А.Є.
вересень 1994 - березень 1996
Організація та контроль виробництва продукції на підприємстві.
Кіровоградське ПТУ №15 Планування та розподіл завдань між працівниками виробництва.
Отримала диплом за професією Забезпечення дотримання виробничих стандартів та вимог щодо якості.
"кухар із знанням національної та Вирішення технічних та організаційних питань у виробництві.
зарубіжної кухні". Розвиток системи виробництва та впровадження інноваційних підходів.
Присвоєно кваліфікацію "кухар ІV
(четвертого) розряду із знанням Начальник виробництва у Фізичної грудень 2012 - січень 2024
національної та зарубіжної кухні". особи-підприємця Ревука М.М.

Планування та координація виробничих процесів на підприємстві.
Контроль за виконанням виробничих планів та графіків.
Організація робочого процесу з метою оптимізації виробництва.
Розвиток та впровадження нових технологій виробництва.
Взаємодія з іншими підрозділами для забезпечення виробничих потреб.

Кухар-кондитер у ЗАТ "Максим" вересень 2004 - листопад 2012

Приготування кондитерської продукції.
Організація виробничого процесу у кондитерському цеху.
Дотримання якості та відповідності стандартам виготовленої продукції.
Розрахунок необхідних обсягів інгредієнтів для виробництва.
Навчання та контроль роботи помічників у цеху.
Кондитер на Підприємстві листопад 1999 - листопад 2000
"Єлисаветсервіс"

Виготовлення різноманітних кондитерських та хлобобулочних виробів.
Збереження чистоти та гігієни на робочому місці.
Дотримання технологічних процесів при приготуванні продукції.
Виконання замовлень у встановлені строки.
Допомога у підготовці та оформленні виробів.

Кондитер в ТОВ "Кіровоград-хліб" квітень 1998 - жовтень 1999

Приготування кондитерських виробів згідно з рецептурами.
Лотримання якості та відповідність стандартам продукції.
Забезпечення чистоти та порядку на робочому місці.
Розрахунок необхідних кількостей інгредієнтів для виробництва.
Взаємодія з іншими співробітниками для досягнення спільних цілей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: