Резюме від 13 травня 2024 Файл

Наталя

Керівник, обліківець, менеджер

Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Лазорко Наталія Іванівна
Львів, Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)• д.н. 03.11.1979р.

МЕТАОтримати посаду на якій зможу застосувати набуті навики та попередній досвід, розвиток, реалізація себе та своїх амбіцій у великій компанії, офіційне працевлаштування, можливість професійного росту. Очікуваних дохід від 20000грн.
ДОСВІД РОБОТИ
ЛНУ ім. Івана Франка, магазин «Книгарня», касир(вересень 2008 – вересень 2009)
-Робота з касовим апаратом,
-ведення та контроль касової дисципліни (касова книга, звіти, накладні).

ТОВ «Торговий Дім Дукат», регіональний торговий представник (вересень 2009 – січень 2012)
- Робота в програмі 1С,
- продаж товару (гуртовими партіями),
- консультація клієнтів стосовно продукції,
- формування та ведення супровідної документації в 1С (виписка рахунків, формування та звірка накладних, формування прайс –листів)

ТзОВ “ЛАШ Україна”, старший продавець, тренер, в.о. керуючого (липень 2012 — квітень 2018)
- Робота з касовим апаратом,
- робота у програмі 1С (заповнення КОРО, інкасаційних відомостей, складання та аналіз звіту по внутрішньому та зовнішньому обігу товару , переміщення товарів у магазини по Україні)
- інвентаризація та аналіз залишків товару та його замовлення,
- відбір та навчання персоналу
- організація роботи продавців в ТЗ
• марчендайзинг
ТзОВ «Рітейл Україна” керуюча магазинами (квітень 2018 — до квітня 2021)
• управління та організація роботи магазину, виконання планових показників, дотримання стандартів та вимог компанії, аналіз виторгів, залишків,втрат та руху товару, підбір та навчання персоналу, проведення повних планових та часткових ревізій. Досвід роботи з виробництвом ( пекарня).
• Квітень 2021 — до липня 2022 — тренер з навчання. Відбір персоналу, оцінка компетенсті, навчання персоналу, тестування персоналу при підвищенні по посаді, контроль дотримання посадових обовязків та вимог компанії. Складання навчальних матеріалів та тестів для нових працівників. Проведення навчання online, організація та проведення тренінгів мотиваційних і ін. Допомога при відкритті нових торгових точок. Підтримка та адаптація нових працівників. Тестування нового ПЗ для торгових точок, адаптування під потреби користувачів, надання консультацій під час адаптації працівників до нового програного забезпечення.

Кав'ярня - магазин Кооператива молока, менеджер двох підрозділів ( липень 2022 - до тепер)
• управління та організація роботи кав'ярень-магазинів, виконання планових показників, облік первинної документації, аналіз виторгів, залишків, втрат та руху товару, підбір та навчання персоналу, проведення повних планових та часткових ревізій, а також аналіз результатів та виявлення помилок. Створення калькуляцій, підбір та зміна асортименту товару.

ОСВІТАЛНУ ім. І.Франка, факультет «Облік і підприємництво», спеціальність «Економіка підприємства», бакалавр (2007 – 2011)

Львівський економічний бізнес- коледж (1995-1999)
ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ ТА ВМІННЯWindows, MS Office, 1С, Bitrix, Internet – досвідчений користувач, управлінський досвід , робота з командою, досвід у сфері продажу товарів, спілкування з клієнтами (замовниками), контроль та ведення документації, аналіз показників та їх покращення, проактивність.

ЗНАННЯ МОВУкраїнська – рідна
Польська (розмовна початковий рівень).
ПРО СЕБЕПунктуальна, цілеспрямована, активна, легко навчаюсь новому, відповідальна, комунікабельна, врівноважена, наявність організаційних навиків, прагнення до постійного професійного росту та самовдосконалення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати