Резюме від 20 травня 2024 PRO

Олег

Заступник головного бухгалтера, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Жашків
Готовий працювати:
Біла Церква, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Ужгород, Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор підприємства

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
ФОП Січінський О.А., Жашків (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Впровадження облікових систем на базі BAF - Бухгалтерія Проф, Бухгалтерія Корп, Малий бізнес (підприємства на загальній, спрощеній системі оподаткування), 1С 8.2-8.3 Управління торговим підприємством, Управління невеликою фірмою для України в точках продажу (продуктові, будівельні, автозапчастини, побутові товари, засоби захисту рослин та міндобрива), навчання персоналу, підключення обладнання, налаштування під клієнта також супроводження на протязі часу, який потрібно клієнту для розуміння роботи системи. Впровадження та удосконалення вже існуючих облікових систем на базі 1С 8.3 Бухгалтерія підприємства та 1С 8.3 Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства, BAF Бухгалтерія Проф, Бухгалтерія Корп та Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства, Малий Бізнес. Налаштування даних програм, інтеграція з іншими системами (Медос, Клієнт банк), навчання, консультування та допомога у веденні бухгалтерського обліку на підприємствах на загальній та спрощеній системі оподаткування. Консультування головних бухгалтерів та бухгалтерів з приводу побудови звітності, ведення обліку у даних системах. Робота з програмою Віалон в підприємствах з транспортом. Розробка нормативних показників для списання пального згідно чинного законодавства, під конкретну модель автотранспорту. Розробка шаблонів та побудова різноманітних звітів в управлінському та бухгалтерському обліку у програмах BAF, 1C, Excel. Навчання персоналу управлінському обліку в невеликих торгових мережах. Інтеграція з ПРРО та MS Оffice. Максимальна кількість абонентів в роботі близько 100 чоловік на різних підприємствах форм власності (загальна, сільськогосподарських підприємствах, фопи) Також організовую бухгалтерський та управлінський облік з нуля. Підбираю так комплектую (ремонтую) комп'ютерну техніку, конфігурую мережі LAN, встановлюю ПЗ (Віндовс, Офіс, BAF, Медос та інші). Створюю недорогі рішення на базі Віндовс 10 через протокол RDP (без придбання дороговартістних серверних систем). Організовую захист інформаційних систем на базі програм ESET NOD32 Antivirus та ESET Smart Security Premium. Захист RDP від брутфорса на базі програми RdpGuard. Працюю з ліцензіями так і без них (є вміння обходу у разі потреби).

Управляючий бухгалтер

з 04.2013 по 05.2016 (3 роки 1 місяць)
ФОП Цимбал С.В., Жашків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Впровадження обліку на підприємстві оптово-роздрібної торгівлі комбікормами, будівельними матеріалами. Налагодив управлінський облік, шляхом впровадження на підприємстві - 1С 8.2 Управління торговим підприємством для України. 5 відокремлених підрозділів були об'єднані в єдину систему управління, мали розподільчі бази, які синхронізувалися та адмініструвалися в єдиній базі. Також відповідав за захист даних, навчання персоналу. Відповідав за фінансову звітність по підприємству. Звільнився у зв'язку з реорганізацією підприємства.

Головний бухгалтер

з 03.2011 по 12.2011 (9 місяців)
ТОВ Мольва-Вікко, Вишневе (Київська обл.) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Відповідав за ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, облік ПДВ, податку на прибуток. Відповідав за виконання поставлених задач у групі компаній. Впровадив повноцінний облік на базі 1С 7.7 Бухгалтерія. Керував та відповідав за операції ЗЕД, відповідав за платіжну дисципліну, проводив розрахунки та звірки з ключовими партнерами.

Головний бухгалтер

з 09.2010 по 03.2011 (6 місяців)
ТОВ ВІГ-ЖЦЗ Жашківський цукровий завод, Жашків (Сільське господарство, агробізнес)

Головний бухгалтер цукрового заводу. За короткий термін змінив підходи до бухгалтерського обліку на підприємства, впровадив повноцінний бухгалтерський облік у програмі 1с 7.7 Бухгалтерія підприємства. Управління персоналом, загальний штат понад 150чол, бухгалтерський та економічний 20чоловік. Відповідав за подання звітності з ПДВ, податку на прибуток. Відповідав за виконання поставлених задач у групі компаній, в яку входило дане підприємство. Переведений на посаду головного бухгалтера в групу компаній.

Заступник директора з економічних питань

з 12.2008 по 07.2010 (1 рік 7 місяців)
ТОВ Агросервіс, Жашків (Сільське господарство, агробізнес)

Впровадження обліку у с/г підприємстві з банком землі 2тис.га, навчання персоналу у користуванні ПЗ 1С 7.7 Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства , виконував роль системного адміністратора. Проводив звірки з ключовими партнерами, вів облік розрахунків з контрагентами, контролював виконання зобов'язань згідно чинних договорів. Розробив та впровадив базу пайовиків в облік підприємства.

Заступник головного бухгалтера

з 07.2006 по 12.2008 (2 роки 5 місяців)
ТОВ Агровільд, Жашків (Сільське господарство, агробізнес)

Впровадження бухгалтерського обліку у с/г підприємстві з банком землі 10тис.га, навчання персоналу у користуванні ПЗ 1С 7.7 Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства , виконував роль системного адміністратора, дописував ПЗ згідно вимог підприємства, також вів розрахунки з пайовиками, облік договорів, розрахунки з контрагентами, звітність з ПДВ, працював з різними клієнт-банками, ЗЕД.

Освіта

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Фінанси, Умань
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

Відповідальність BAS Бухгалтерія 1С:Бухгалтерія M.E.Doc Клієнт-Банк MS Excel FREDO Звіт Управління Знання бухгалтерського законодавства Знання податкового законодавства

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Хочу працюваті в команді професіоналів та бути корисним тим, хто прагне перемоги України. Маю Права - кат.B.С. У разі роботи не за місцем проживання, потребую допомогу в пошуці житла та компенсацію командировочних витрат у разі їх виникнення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: