Резюме від 14 травня 2024

Anna

Репетитор англійської

Вік:
16 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Середня

Знання і навички

Ініціативність Викладання для дітей та підлітків Онлайн-викладання Google Meet Викладання для дошкільнят Проведення індивідуальних занять Комунікабельність Сумлінність Впевненість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Вітання!
Мене звати Аня, мені 16 років. Я молодий репетитор англійської мови.
Діткам 1-6 класів можу покращити їх розуміння мови на канікулах, в період навчання в школі допоможу з якісним виконанням домашніх завданнь та поглиблювати їхні знання мови. Дошкільнятам зможу надати ази мови або просто ознайомити з найпоширенішою мовою світу.

З 6-ти років вивчаю англійську мову, з 12 поглиблено, на сьогодні маю рівень В1-В2, в народі називають В1+. Для учнів міста Чернігова можу проводити офлайн заняття, діткам з інших міст можу надавати знання онлайн. Заняття проводимуться українською та англійською мовою, без уживання мови ворога.
Більше деталей та ваших запитань можемо обговорити за номером [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: