Резюме від 14 травня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10686123

Кресляр

Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Львівська політехніка

Архітектура та містобудування; архітектурне проектування та інженерія
Незакінчена вища, з 2023 по 2029 (6 років)

Знання і навички

Активність Енергійність Творчий підхід Цілеспрямованість Здатність до навчання Креативність Комунікабельність Стресостійкість Розробка фірмового стилю Висока працездатність Толерантність Уважність Доброзичливість Неконфліктність ArchiCAD

Додаткова інформація

Працюю в ArchiCAD. Розробляла будинок на скелі та створювала його макет власноруч. Працюю з кресленнями, такими як: креслення поверхів, креслення фасадів, генплан, тощо. Створювала проєкт відпочинкового комплексу під відкритим небом і також його макет.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: