Резюме від 18 травня 2024

Дарья

Водій, помічниця керівника, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник магазину

з 05.2000 по нині (24 роки 1 місяць)
ФОП, Одеса (Роздрібна торгівля)

Освіта

КНУКіМ

ДМОДВ, Киев
Вища, з 2005 по 2007 (2 роки)

ОДАБіА

ГСХ, Одеса
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Знання і навички

MS Word Бажання вчитися і розвиватися Зосередженість Знання офісних програм Комунікабельність Працьовитість Відповідальність Привітність Здатність до навчання Грамотна усна та письмова мова Організованість Неконфліктність Уміння користуватись оргтехнікою

Знання мов

  • Українська — середній
  • Англійська — початковий
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Чесна, відповідальна,працьовита, люблю живе спілкування та трохи непосидюча. Не можу тривалий час сидіти на одному місці або займатись однією справою. Тому монотонна робота в офісі перед монітором, точно не для мене. Не втомлююсь від людей, за увесь тривалий час роботи, жодного разу не було сварки з клієнтами. З документацією в мене не дуже складається, але як водій, продавець, менеджер, прибиральниця, керівник, тощо.. я виконаю на всі 100%. Є вантажне авто Renault Kengoo. , стаж безперервного водіння 18 років. Мені можна доручити будь яке завдання і мені можна довіряти!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: