Резюме від 20 травня 2024 Файл

Марія

Спеціаліст з персоналу

Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Подгорнова Марія Миколаївна
35 років (07.03.1989 р.н.),
м. Ірпінь
Контакти:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід:

Багаторічний досвід у сфері кадрової діяльності в судовій системі.
05.07.2011 – 06.11.2012 – спеціаліст 1 категорії відділу аналітичної роботи, статистики та аналізу застосування судової практики, секретар судового засідання, провідний спеціаліст організаційно-кадрового відділу господарського суду міста Києва. Звільнилась переведенням для подальшої роботи в Київському апеляційному господарському суді.

07.11.2012 – 18.10.2018 - головний спеціаліст, заступник начальника відділу кадрового забезпечення (відділу управління персоналом та антикорупційного моніторингу) Київського апеляційного господарського суду. Звільнилась у зв’язку з ліквідацією Київського апеляційного господарського суду.

19.10.2018 – по теперішній час - заступник начальника відділу управління персоналом та антикорупційного моніторингу Північного апеляційного господарського суду.

Освіта:

У 2012 році закінчила Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація «магістр». Систематично приймаю участь в семінарах, тренінгах професійного спрямування для підвищення кваліфікації.

Додаткова інформація:

Маю знання та досвід у кадровій роботі, ведення кадрової документації, оформлення всіх необхідних документів для прийому нових співробітників, звільнення, переведення на іншу посаду, оформлення лікарняних, особових справ працівників, підготовка та надання звітності, заповнення трудових книжок. Була секретарем, пізніше членом конкурсної комісії на заміщення вакантних посад державної служби в Київському апеляційному господарському суді та Північному апеляційному господарському суді.
Впевнений користувач - ПК, програми «Кадри WEB».
Маю сертифікат про рівень володіння державною мовою.
Маю аналітичні здібності, гнучкість мислення, тактовність, комунікабельність, відповідальність, порядність, вмію працювати в команді, ділова етика.

Схожі кандидати

Senior Recruiter, HR Manager
Київ

Рекрутер
15000 грн, Київ, Дистанційно

HR-менеджер
Київ

Менеджер з персоналу
35000 грн, Київ, Дніпро

Кадровик
20000 грн, Київ, Дистанційно

Регіональний менеджер по персоналу
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: