- PRO
Вікторія
Керуючий рестораном, 45 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 23 роки
- Місто проживання:
- Бориспіль
- Готовий працювати:
- Бориспіль, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10707386/
Досвід роботи
Менеджер ресторану
з 08.2024 по 10.2024
(2 місяці)
VINO e CUCINA (флагман мережі ресторанів La Famiglia), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
► Vino e Cucina — флагман компанії ресторанів La Famiglia.
Триповерховий ресторан в якому знаходиться власна енотека з 1500 тисячами видів вин, від 100 видів Франчекорти, Шампані та інших ігристих вин виробників, вина всіх 20 регіонів Італії та кращі вина з 15 країн Нового та Старого світу, а також сирна кімната з професійним косаро, власна піцерія та пекарня, розкішний зал та улюблена всіма гостями літня тераса.
2 келихи Wine Spectator. Vino е Cucina отримує Best of Award of Excellence від премії Wine Spectator. Два келихи від Wine Spectator присуджуються тільки тим ресторанам, винні карти яких складені на вищому рівні.
2 виделки Gambero Rosso. Top Italian Restaurants 2020, видавництво ресторанного гіду Gambero Rosso, в якому зібрані адреси найкращих італійських закладів, в 2020 та в 2021 роках відзначив VeC нагородою «Дві виделки» від Gambero Rosso, за кращу італійську кухню.
[
[
Практикант
з 05.2024 по 07.2024
(2 місяці)
Savoy Hotel & Spa ☆☆☆☆☆ — «Tre Olivi» with Two Michelin Star (Italy), Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
► 5-ти зірковий готель з рестораном нагородженим двома зірками Мішлен (Італія, Пестум).
Located between the Archaeological Park of Paestum and the pine forest-lined beaches of the Mediterranean Sea, SAVOY HOTEL & SPA welcomes visitors to this Southern Italian landscape where ancient Greek temples and pastoral fields meet modern-day seaside retreats.
Highlights of the hotel include:
— 44 rooms, suites, and villas decorated with marble, wood, and colors inspired by the landscape;
— a two Michelin Star awarded restaurant with a chef numbering among the best in the world;
— dedicated beach club with cabanas, restaurant, and space for beachfront massage;
— a full-service spa with three pools, a salt cave, an ice room, a sauna, a Turkish bath, and a private spa;
— prime location near historic sites, natural wonders, picturesque ruins, and seaside villages.
www.paganopaestum.it
Керуючий мережею закладів харчування
з 11.2023 по 05.2024
(6 місяців)
Pizza Family-T, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
► Відкриття 2-ї піцерії мережі та впровадження сталої корпоративної культури бренду.
— розробка бізнес-плану;
— підбір та навчання персоналу;
— проведення тренінгів з обслуговування, стандартів якості, меню та корпоративної культури.
— координація процесу відкриття (контроль за своєчасним запуском всіх необхідних процесів);
— забезпечення високого рівня обслуговування (організація тестових запусків та перевірка роботи команди на практиці);
— маркетинг та просування (проведення рекламної кампанії, організація акцій і спеціальних пропозицій для залучення нових клієнтів (подарунки, безкоштовні смаколики та піца);
— збір зворотного зв’язку від перших гостей та коригування процесів в подальшій роботі вже запущенного закладу.
— аналіз результатів запуску (оцінка першого періоду роботи, виявлення проблем та слабких місць);
— управління фінансами та бюджетом (оцінка рентабельності, коригування бюджету);
— оцінка ефективності маркетингових кампаній, аналіз відгуків та вражень гостей;
— планування подальшого розвитку.
https://pizzafamily.com.ua
[
SMM & Target-specialist
з 11.2023 по 05.2024
(6 місяців)
Family Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
► Робота над соцмережами закладу до та після ребрендингу.
— аналіз конкурентів;
— залучення нової аудиторії;
— підготовка звітів та аналітика;
— таргетовані рекламні кампанії;
— аналіз бренду після ребрендингу;
— комунікація з клієнтами про зміни;
— підвищення лояльності через спеціальні пропозиції;
— відстеження результатів ребрендингу в соцмережах;
— створення стратегії для просування після ребрендингу;
— створення контенту для соціальних мереж (Instagram, Facebook, TikTok + сайт);
— оновлення контенту в соціальних мережах (перехід на нові візуальні елементи, адаптація фото та відео контенту);
— інтерактив з аудиторією (активне залучення підписників до взаємодії через опитування, конкурси, тематичні акції тощо).
www.familypark-nesterivka.com.ua
[
SMM & Target-specialist
з 11.2023 по 05.2024
(6 місяців)
Pizza Family-T, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
► Робота над соцмережами нової мережі піцерій:
— звітність та аналітика;
— таргетована реклама;
— аналіз конкурентів та ринку;
— планування та публікація постів;
— бюджетування рекламних кампаній;
— робота з інфлюєнсерами та блогерами;
— адаптація контенту для різних платформ;
— аналіз ефективності контенту через метрики;
— створення контенту для соціальних мереж (Instagram, Facebook, TikTok + сайт);
— підвищення лояльності клієнтів (впровадження акцій, конкурсів, знижок та бонусів);
— розробка рекламних стратегій (планування таргетованих кампаній на основі аналітики ЦА, визначення KPI);
— робота з аудиторією мережі піцерій (відповіді на коментарі, повідомлення, моніторинг відгуків, активне залучення нових підписників через взаємодію з іншими користувачами та брендами).
https://pizzafamily.com.ua
[
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
з 04.2023 по 11.2023
(7 місяців)
Family Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
► Заклад зазнав ребрендингу та розширення до комплексу (банкетний зал на 50 місць, піцерія, літня тераса та альтанки, SPA-зона з лазнею та чаном, а також будиночками для відпочинку):
— аналіз поточної ситуації (оцінка фінансових показників та ефективності роботи, SWOT-аналіз існуючого бренду);
— розробка стратегії розвитку (визначення ЦА та конкурентних переваг);
— оцінка трендів в індустрії гостинності;
— визначення основних напрямків для поліпшення (сервіс, інтер’єр, кухня, позиціонування закладу);
— бюджетування витрат;
— підготовка команди.
— розробка нового іміджу (оновлення логотипу, кольорової палітри та стилю бренду, переосмислення концепції інтер’єру та атмосфери комплексу, а також розробка нового меню для ресторану з урахуванням нових тенденцій та потреб гостей);
— комунікація з клієнтами (оповіщення про зміни через соціальні мережі та сайт);
— організація заходів для залучення гостей (проведення відкритих заходів тощо);
— створення партнерських акцій та програм лояльності.
— аналіз результатів та оцінка ефективності змін;
— коригування стратегії та оновлення маркетингових кампаній;
— проведення регулярних тренінгів для персоналу;
— довгострокове планування (оцінка подальших кроків для розвитку комплексу).
www.familypark-nesterivka.com.ua
[
Викладач
з 04.2022 по 05.2022
(1 місяць)
Akademia Wychowania Fizycznego w Katowicach, Дистанційно (Освіта, наука)
► Poland, Katowice.
https://awf.katowice.pl
Викладач
з 03.2022 по 04.2022
(1 місяць)
Collegium Humanum – Warsaw Management University, Дистанційно (Освіта, наука)
► Poland, Warsaw.
https://varsovia.study
Керуючий рестораном
з 04.2021 по 10.2021
(6 місяців)
Coffee Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
► Запуск закладу в оновленому форматі:
— планування меню;
— фінансове управління;
— маркетинг і просування;
— управління персоналом;
— робота з постачальниками;
— аналіз ринку та конкурентів;
— підвищення лояльності клієнтів;
— аналіз та оцінка роботи закладу;
— контроль за якістю обслуговування;
— управління запасами та постачанням;
— забезпечення дотримання санітарних норм;
— організація корпоративних та приватних заходів.
Бухгалтер
з 05.2020 по 05.2021
(1 рік)
Магазин Продукти, Бориспіль (Роздрібна торгівля)
► Робота в «1С: Підприємство»:
— інвентаризація;
— контроль за витратами;
— облік товарів та запасів;
— облік продажу та доходів;
— ведення касових операцій;
— фінансові звіти та аналітика;
— розрахунки з постачальниками та клієнтами.
Освіта
Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics
ФТБ — Факультет технологій та бізнесу (минулий ФРГТБ), Київ
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)
Диплом магістра з відзнакою.
Випускна кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі» під науковим керівництвом Ректора Державного торговельно-економічного університету, професора Мазаракі А.А.
Диплом І ступеня в міжнародному студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge».
Тези «Інноваційні тренди корпоративної культури сфери гостинності» у збірнику тез доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» - К: ДТЕУ, 2024 - с. 139.
Стаття «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі» в збірнику наук. ст. здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навч. - К: ДТЕУ, 2024 - с. 46.
Теза в збірнику матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародні економічні відносини. Сталий розвиток України в умовах глобалізації та європейської економічної інтеграції: проблеми, перспективи, ефективність. ФЕНІКС-2023» (Харків) на тему: «Кібербезпека як ключовий виклик сучасного міжнародного бізнесу».
Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics
ФРГТБ — Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Київ
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)
Відвідувала зустрічі з різноманітними фахівцями сфери гостинності, як наприклад, Віктор Тимчишин – бренд-шеф ресторану La Maison (минула ALASKA) та Guramma, що є одним із провідних прогресивних шеф-кухарів України, засновником концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food», або ж Андрій Северенчук – бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек» та шеф-кухар «Food Couture» з яким співпрацювала при створенні оновленого банкетного меню в ресторанному комплексі в якому раніше працювала.
Завершила Навчально-науковий центр бізнес-симуляції (ННЦБС) під керівництвом директорки, пані О.М. Трубей, на відмінно: розробивши як проєкт готельно-ресторанного комплексу в Кароліно-Бугазі (Одеська область), так і стартап «Niamka» (мобільний додаток). Модель роботи якого B2B2C, тобто «бізнес для бізнесу» та «бізнес для споживача». Проект має на меті впровадження філософії «zero waste», що пропагує ідею розумного споживання шляхом зменшення відходів.
Приймала активну участь у наукових заходах та публікаціях, а також
надавала консультації з дисциплін студентам-бакалаврам, що свідчить про зацікавленість у розвитку сфери гостинності та готовність приймати виклики сучасного бізнес-середовища.
Знання і навички
- Відповідальність
- Старанність
- Стабільність
- Комунікабельність
- Ораторські здібності
- Організація заходів
- Робота з клієнтами
- Написання статей
- Написання наукових статей
- Написання рекламних текстів
- Знання відеоредакторів
- Знання офісних програм
- Організованість
- Уміння аналізувати
- Уміння переконувати
- Управлінські навички
- Управління персоналом
- Адаптивність
- Уміння швидко засвоювати нову інформацію
- Ведення соціальних мереж
- SMM
- Розрахунок собівартості
- Обробка фото
- Зосередженість
- Здатність до навчання
- Запуск нових брендів
- Уважність
- Користувач 1С
- Користувач ПК
- Маркетингові дослідження
- Маркетинг
- Контент-маркетинг
- Стратегічний маркетинг
- Маркетинговий аналіз
- Маркетингове планування
- Розробка маркетингової стратегії
- Аналіз цільової аудиторії
- Розробка фірмового стилю
- Самостійне прийняття рішень
- Рішучість
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — середній
- Німецька — початковий
- Польська — початковий
- Італійська — початковий
Рекомендації
-
Мазаракі Анатолій Антонович
Ректор ДТЕУ, доктор економічних наук, професор, академiк Нацiональної академії педагогiчних наук України, заслужений дiяч науки, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактні дані приховані -
Бойко Маргарита Григорівна
Доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактні дані приховані -
Босовська Мирослава Веліксівна
Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактні дані приховані -
Охріменко Алла Григорівна
Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактні дані приховані -
Расулова Алла Миколаївна
Кандидат економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактні дані приховані -
Тришкіна Олена Ярославівна
Директор підприємства, Family Park & Pizza Family-Т
Контактні дані приховані -
Наталія (Vino e Cucina)
HR-менеджер, La Famiglia, ресторани
Контактні дані приховані
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Бориспіль, Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Менеджер ресторану, VINO e CUCINA (флагман мережі ресторанів La Famiglia), 2 місяці
- Практикант, Savoy Hotel & Spa — «Tre Olivi» with Two Michelin Star (Italy), 1 місяць
Схожі кандидати
-
Директор ресторану, керуючий кафе
40000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
Київ -
Управляючий ресторану
Київ -
Керівник кафе
45000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
Київ -
Директор ресторана
30000 грн, Київ