Резюме від 23 травня 2024 Файл

Ірина

Викладач економіки

Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Максютенко Ірина Євгеніївна

01.10.1974р.

м. Київ 03110,
вул. О.Кобилянської, 19.
тел.. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
irі[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта
1996 Національний авіаційний університет, Київ
Факультет економіки та управління, спеціальність - маркетинг у виробництві

Досвід роботи викладачем 21 рік
1) листопад 2019 – по теперішній час – Київський професійний коледж «Синергія» (https://kpksynergia.com/) - викладач економіки.
Викладаю дисципліни «Фінанси підприємства і бухгалтерський облік», «Біржова діяльність», «Менеджмент», «Технології торгівлі», «Організація товарознавства», «Планування і організація роботи з персоналом», «Економіка підприємства», «Підприємницька і комерційна діяльність»
2) серпень 2000 — по 2017 (17 років)
Національний авіаційний університет (Київ, nau.edu.ua/) —
- доцент кафедри Управління професійною освітою Навчально-наукового інституту неперервної освіти.
2001 - закінчила аспірантуру при НАУ та захистила кандидатську дисертацію на тему "Обґрунтування перспектив розвитку авіації загального призначення в Україні" за спеціальністю 08.07.04 – економіка транспорту і зв’язку. Працювала на кафедрі маркетингу та ресурсозабезпечення.
2003 - перейшла на кафедру менеджменту організацій.
2006 - 2008 проходила навчання в докторантурі НАУ. Працюю над докторською дисертацією на тему «Формування інноваційно-інвестиційного механізму оновлення інформаційно-телекомунікаційних засобів на авіаційному транспорті»
2009 по теперішній час - доцент кафедри (подовженої професійної освіти) менеджменту, економіки та підприємництва Інституту післядипломної освіти, що на теперішній час має назву управління професійною освітою Навчально-наукового інституту неперервної освіти НАУ.
Викладаю дисципліни:
«Фінансовий менеджмент»,
«Банкрутство і санація підприємств»,
«Економіка та фінанси підприємства",
«Фінанси, гроші та кредит»,
«Інноваційно-інвестиційний менеджмент»,
«Основи страхування»,
«Публічне (державне) управління»,
«Логістика»,
«Маркетинг»,
«Основи ЗЕД»,
«Стратегічний маркетинг»,
«Стратегічний менеджмент»,
«Маркетинг»,
«Маркетинг і менеджмент»,
«Стратегічний маркетинг»,
«Стратегія підприємства»,
«Антикризове управління»
3) лютий 2005 — червень 2010 (5 років 5 місяців)
Київський славістичний університет (Київ, ksu.edu.ua) — виконуючий обов’язки завідувача кафедри «Фінанси і кредит»: ведення документації кафедри, проведення державної атестації, набор персоналу на кафедру, розподіл навантаження викладачів, підготовка документації до акредитації спеціальності, викладання дисциплін "Фінансовий менеджмент", "Банкрутство і санація підприємств", "Стратегічний аналіз", "Інвестиції".
4) жовтень 2005 — вересень 2007 (2 роки)
Учбовий центр «Успіх» (Київ, www.uspeh.net.ua) — бізнес-тренер маркетинг курсу - кейс-навчання слухачів маркетингу за дисциплінами "Основи маркетингу", "Маркетинг просування", "Брендування".
5) листопад 2001 — листопад 2006 (5 років 1 місяць)
Центр ділової авіації (Київ, www.airtaxi.ua/) — приватна авіакомпанія. Помічник керівника компанії: ділове листування, телефонні переговори, планування зустрічей, зв’язок з громадськістю, організація та координування внутрішньої роботи компанії.

Основні досягнення
У 2010 році закінчила курси підвищення кваліфікації "Менеджмент освітніх послуг " – 108 годин.
У 2015 році закінчила курси підвищення кваліфікації «викладачі-тьютори (організатори) дистанційного навчання ВНЗ ІІІ-IV р.а.» - 210 годин.
У 2016 році пройшла 4 майстр-класи в рамках міжнародної науково-практичної конференції «Особливості впровадження дистанційного навчання в Україні» (Візуалізація даних, інфографіка, графічні органайзери для дистанційного навчання, Особливості розробки дизайну презентацій для онлайн-курсів, Технологія створення відео-лекцій, Технічні та програмні засоби захисту навчальних матеріалів).
У червні 2022 року пройшла підвищення кваліфікації за напрямом Економіка «Педагогічні інновації та техніки професійного розвитку» в обсязі 15 годин 0,5 кредиту на платформі Рух-освіта.
У 2022 році пройшла науково-педагогічне стажування на тему: «інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в обсязі 6 кредитів ECTS (180 годин) у Департаменті економіко-правових досліджень Балтійського науково-дослідного інституту проблем трансформації економічного простору Кітсинг Мєєліс.
У 2023 році пройшла курси від НБУ школа фінансової грамотності «Талан» для педагогів, обсягом 30 годин згідно програми підвищення кваліфікації за напрямом «Фінансова грамотність»
Опубліковано монографії:
1. Механізм оновлення інформаційно-телекомунікаційних систем на авіаційному транспорті: Ключевая роль транспорта в современном мире: монография/ [авт. кол.] – Одесса: КуприенкоСВ, 2013. - С.123-139.
2. Інноваційний розвиток інформаційно-телекомунікаційних систем на авіаційному транспорті: Управління розвитком підприємства в інтеграційних умовах: колект. моногр. / за ред.. Т.В. Гринько. – Дніпропетровськ: Біла К.О., 2014. – С. 96-106.
3. Механізм забезпечення правової економічної безпеки малого бізнесу: Сучасні трансформації організаційно-економічного механізму менеджменту та логістики суб’єктів підприємництва в системі економічної безпеки України: колект. моногр. / за ред.. Т.В. Гринько. – Дніпропетровськ: Біла К.О., 2017.
4. Методологія визначення відповідності основних фондів суб’єктів АТ вимогам інформаційно-телекомунікаційного забезпечення авіатранспортного процесу: Управління розвитком суб’єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи: колект. моногр. / за заг. ред. Т.В. Гринько. - Дніпро: Біла К.О., 2018 - С. 292-302.
5. Інноваційно-інвестиційні умови та перспективи оновлення інформаційно-телекомунікаційних засобів та авіаційному транспорті. УДК 629.7.066:001.12/18(02). М177
На сьогодні маю понад 30 наукових друкованих праць
Працюю у freelance більше 10 років.
Володіння мовами
Українська, російська — рідна
Англійська — рівень Intermediate
Ключові навички
Товариська, легка на підйом, швидко засвоюю суть проблеми, комунікабельна, динамічна в прийнятті рішень.

Сімейний стан
Дочка – Максютенко Дар’я Юріївна 2010 р.н.,
Чоловік – Максютенко Юрій Миколайович, 1974 р.н.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: