Нуцу
Сушист (розробка меню, навчання персоналу)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 19 років
- Місто проживання:
- Солотвино
- Готовий працювати:
- Буковель, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Ужгород
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10710943
Досвід роботи
Проводив Мастер Клас
з 05.2024 по нині
(1 місяць)
Лумініца, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
з 07.2023 по 07.2023
(менш ніж місяць)
Black Sushi, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)
Сушист
з 05.2021 по нині
(3 роки 1 місяць)
Black Bub, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — просунутий
- Англійська — початковий
- Румунська — вільно
Додаткова інформація
Досвідчений сушист з понад 3 роками досвідом у приготуванні ролів - суші та японських страв. Прагну поділитися своїми знаннями та навичками, навчаючи інших мистецтву приготування ролів - суші, а також сприяти розвитку культури японської кухні.
Розробка нового меню , закупка товару, оптимізація організаційного процесу, створення сучасного меню, розробка оригінальних кулінарних рецептів та готування індивідуальних страв для кожного гостя.
---
**Досвід роботи:**
**Сушист-інструктор | 2024 Бази відпочинку Лумініца
- Проведення майстер-класів з приготування ролів - суші.
- Розробка навчальних програм та матеріалів для навчання.
- Навчання нових співробітників ресторану технікам приготування ролів.
- Забезпечення високих стандартів якості та дотримання гігієнічних норм.
**Сушист | Ресторан "Black Pub"**
*Солотвно , Україна | 2021 – 2024*
- Відповідальність за приготування всіх видів суші та сашимі.
- Координація роботи команди сушистів.
- Створення нових рецептів та покращення існуючих.
- Взаємодія з постачальниками для забезпечення високоякісних інгредієнтів.
**Навички:**
- Високий рівень майстерності в приготуванні ролів та японських страв.
- Розробка навчальних програм та проведення майстер-класів.
- Вміння ефективно навчати та мотивувати учнів.
- Знання японських кулінарних традицій та сучасних тенденцій.
- Відмінні комунікативні навички.
- Дотримання високих стандартів гігієни та безпеки.
Схожі кандидати
Керівник відділу персоналу, кадрів (рекрутинг, кадрове діловодство, військовий облік)
Київ
Шеф-повар (розробка меню, навчання персоналу)
Дніпро, Київ
,
ще 5 міст
HR manager, Recruitment Lead, менеджер з персоналу, інспектор відділу кадрів
Київ, Дистанційно
Спеціаліст з найму та розвитку персоналу, HR-менеджер, HR-консультант
Київ, Дистанційно
Менеджер з персоналу, психолог (управління персоналом, кадровий менеджмент)
29000 грн, Київ