Резюме від 23 травня 2024

Нуцу

Сушист (розробка меню, навчання персоналу)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто проживання:
Солотвино
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Проводив Мастер Клас

з 05.2024 по нині (1 місяць)
Лумініца, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню

з 07.2023 по 07.2023 (менш ніж місяць)
Black Sushi, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

з 05.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Black Bub, Солотвино (Готельно-ресторанний бізнес)

Знання і навички

Завзятість Робота в команді Розробка меню Обробка риби Готування суші Японська кухня Впевненість Акуратність Уміння працювати в режимі багатозадачності Витривалість Приготування заготовок

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — початковий
  • Румунська — вільно

Додаткова інформація

Досвідчений сушист з понад 3 роками досвідом у приготуванні ролів - суші та японських страв. Прагну поділитися своїми знаннями та навичками, навчаючи інших мистецтву приготування ролів - суші, а також сприяти розвитку культури японської кухні.

Розробка нового меню , закупка товару, оптимізація організаційного процесу, створення сучасного меню, розробка оригінальних кулінарних рецептів та готування індивідуальних страв для кожного гостя.





---

**Досвід роботи:**

**Сушист-інструктор | 2024 Бази відпочинку Лумініца

- Проведення майстер-класів з приготування ролів - суші.
- Розробка навчальних програм та матеріалів для навчання.
- Навчання нових співробітників ресторану технікам приготування ролів.
- Забезпечення високих стандартів якості та дотримання гігієнічних норм.

**Сушист | Ресторан "Black Pub"**
*Солотвно , Україна | 2021 – 2024*

- Відповідальність за приготування всіх видів суші та сашимі.
- Координація роботи команди сушистів.
- Створення нових рецептів та покращення існуючих.
- Взаємодія з постачальниками для забезпечення високоякісних інгредієнтів.



**Навички:**

- Високий рівень майстерності в приготуванні ролів та японських страв.
- Розробка навчальних програм та проведення майстер-класів.
- Вміння ефективно навчати та мотивувати учнів.
- Знання японських кулінарних традицій та сучасних тенденцій.
- Відмінні комунікативні навички.
- Дотримання високих стандартів гігієни та безпеки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: