Резюме від 19 листопада 2023

Тетяна

Психолог, тренер, консультант, педагог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК Диагностика, консультирование, работа с группами, психотерапия Психолог з достатнім досвідом роботи, в консультуванні вже більш

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Рябовол Тетяна Анатоліївна, 44 роки. Маю вищу психологічну та педагогічну освіту зі спеціальностей: «Практичний психолог у закладах освіти» а також «Педагогіка та методика початкового навчання».
На посаді психолога працюю з 1995 року. Маю досвід роботи психолога дитячого психоневрологічного відділення Київської міської лікарні ім. І. П. Павлова, практичного психолога загальноосвітнього навчального закладу, методиста-психолога РМК, психолога ПМПК та наукового співробітника Інституту психології ім. Г. С. Костюка. Працюючи на вказаних посадах та паралельно з основною діяльністю, консультую, веду групові та індивідуальні заняття, тренінги з дорослими та дітьми.
Як практичний психолог використовую різноманітні методи психологічної діагностики, володію навичками індивідуального та сімейного консультування і немедичної психотерапії. В роботі найчастіше використовую методи гештальт-терапії, НЛП, когнтітивно-поведінкової терапії, кататимно-імагітивної психотерапії а також авторські методики.
Вдосконалюючи професійні уміння та навички, відвідую психологічні семінари та тренінги. Маю сертифікати Інституту Кататимно-імагітивної психотерапії (Німеччина), Міжнародної Ради «Self-Esteem» (від України), Дунайського Міжнародного Університету Сімейної терапії та соціальних контактів (Берлін), Міжнародного Інституту Розвитку (Москва).
Як науковець розробила власні психодіагностичні, психокорекційні та розвиваючі методики. Добре знаю особливості роботи психолога-практика.
Підвищую фаховий рівень, готуючи до захисту дисертацію «Емпатія – умова соціальної адаптації». Маю більше 30-ти наукових та науково-популярних публікацій у вітчизняних та закордонних виданнях. Вільно володію українською і російською мовами, вдосконалюю знання англійської мови. Мої професійні якості: старанність, наполегливість, відповідальність, вміння працювати в команді, творчий підхід до роботи, бажання вчитися і розвиватися далі, як особистість і як фахівець.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: