- PRO
Віталій
Керуючий готелем
- Розглядає посади:
- Керуючий готелем, Керуючий рестораном
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 40 років
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Буковель, Івано-Франківськ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10739505/
Досвід роботи
Керуючий готелем
з 05.2023 по 07.2024
(1 рік 2 місяці)
Готель У Борисовича & SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск готеля з нуля
- Створення концепції та напрямку готелю та ресторану
- Налагодження роботи з постачальниками
- Підбір персоналу
- Навчання персоналу
- Концепція кухні
- Концепція ресторану та назва ресторану
- Впровадження стандартів обслуговування
- Створення меню та винної карти
- Реєстрація та впровадження booking
- Створення сайту
- Введення автоматизації через програму обліку syrve
- Підключення expirenza від monobank,
- Організація та керування роботою готелю
- Управління персоналом та розподіл обов'язків
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей та комфорту перебування
- Контроль за дотриманням стандартів готельного сервісу та безпеки
- Ведення обліку та фінансової звітності готелю
- Організація маркетингових та рекламних кампаній для привертання клієнтів
- Розвиток та впровадження сервісів та програм для гостей
- Моніторинг та аналіз фінансової діяльності готелю
Керівник відділу ХоРеКа
з 09.2022 по 06.2023
(9 місяців)
ТМ "Рибак", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)
Працював керівником відділу ХоРеКа, був запрошений на роботу для відкриття Фуд-Зон в мережі мясних магазинів ТМ "Рибак", м.Івано-Франківськ. Успішно відкрили фуд-зони у м.Долина, м.Рогатин та смт.Перегінське. Створення проектів з нуля, починаючи від візуалізації і закінчуючи навчанням персоналу та запуском
Керуючий
з 10.2021 по 09.2023
(1 рік 11 місяців)
Кондитерська-кавярня "МЕДІВНЯ", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Був запрошений на роботу, як антикризовий менеджер, після чого було запропоновано посаду керуючого
Співвласник
з 03.2021 по 09.2021
(6 місяців)
Перший фуд-корт FOODGURU, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрили перший фуд-корт у Івано-Франківську, де поєднали - мексиканську, італійську, американську, тайську та японсько-перуанську кухню Nikkei.
Створював та займався проєктом особисто з партнером, був співвласником та бренд-шефом проєкту.
Закінчив партнерство та вийшов з проєкту 1 вересня 2021 року, по стану здоров’я.
Власний бізнес
з 05.2020 по 03.2021
(10 місяців)
SAMURAI Sushi&Nikkei, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрив першу у Івано-Франківську доставку кухні та суші Nikkei. Проєкт був повністю створений мною з нуля.
У 2021 році, після успішного майже року роботи, переїхали на фуд-корт FOODGURU, де SAMURAI, був основним китом цього бізнесу.
Власний бізнес
з 11.2014 по 11.2019
(5 років)
Ресторан "BANDERA'S", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
У 2014 повернувся у рідний Тернопіль, де було запропоновано почати партнерський бізнес, відкрити свій ресторан
Менеджер
з 04.2013 по 05.2014
(1 рік 1 місяць)
Ресторан Fellini, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант, Метрдотель
з 02.2010 по 08.2012
(2 роки 6 місяців)
Ресторан "Petrus-ь", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Переїзд в місто Київ, для досягнення нового досвіду та нових знань
Менеджер розважальної частини
з 11.2008 по 12.2009
(1 рік 1 місяць)
Торговельно-розважальний центр "Подоляни", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Перший досвід на керівній посаді у великому ТРЦ
Офіціант, Бармен
з 05.2002 по 10.2008
(6 років 5 місяців)
Готельно-розважальний комплекс "Алігатор", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Перша робота, перший великий досвід в готельно-ресторанному бізнесі
Освіта
ТНТУ ім.Пулюя
ОКС, Тернопіль
Незакінчена вища, з 2002 по 2005 (3 роки)
Знання і навички
- Управління готельно-ресторанним бізнесом
- Управління готелем
- Управління рестораном
- Управління проєктами
- Управління командою
- Управління персоналом
- Управлінські навички
- Антикризове управління
- Ведення переговорів
- Ведення ділових переговорів
- Дисциплінованість
- Привітність
- Відповідальність
- Пунктуальність
- Стресостійкість
- Запуск проєктів з нуля
- Впровадження Booking
- Налаштування Booking
- Впровадження Syrve(iiko)
- Налаштування Syrve(iiko)
- Знання Syrve Office(iiko)
- Складання калькуляційних карт
- Створення меню
- Створення винної карти
Додаткова інформація
Великий досвід у готельно-ресторанному бізнесі 22 роки, працював в Тернополі та Києві, пройшов шлях від офіціанта до власного бізнесу. До повномасштабної війни був свій власний бізнес у Івано-Франківську. Також був співавтором різних проектів, близько 20-ти, починаючи від кавʼярень і закінчуючи масштабними ресторанами та готелями. Останні мої проєкти, це Апарт-Готель "FIMKA", Івано-Франківськ та кавʼярня "Melissa", Коломия.
Схожі кандидати
-
Адміністратор готелю
30000 грн, Буковель -
Адміністратор готелю
Івано-Франківськ -
Адміністратор готелю
20000 грн, Коломия, Надвірна , ще 2 міста -
Адміністратор готелю
Івано-Франківськ, Київ , ще 2 міста -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
50000 грн, Вінниця, Київ , ще 8 міст -
Управляючий готелем
Київ, Ніжин, Буковель