• PRO

Віталій

Керуючий готелем

Розглядає посади:
Керуючий готелем, Керуючий рестораном
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
40 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Буковель, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий готелем

з 05.2023 по 07.2024 (1 рік 2 місяці)
Готель У Борисовича & SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

- Запуск готеля з нуля
- Створення концепції та напрямку готелю та ресторану
- Налагодження роботи з постачальниками
- Підбір персоналу
- Навчання персоналу
- Концепція кухні
- Концепція ресторану та назва ресторану
- Впровадження стандартів обслуговування
- Створення меню та винної карти
- Реєстрація та впровадження booking
- Створення сайту
- Введення автоматизації через програму обліку syrve
- Підключення expirenza від monobank,
- Організація та керування роботою готелю
- Управління персоналом та розподіл обов'язків
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей та комфорту перебування
- Контроль за дотриманням стандартів готельного сервісу та безпеки
- Ведення обліку та фінансової звітності готелю
- Організація маркетингових та рекламних кампаній для привертання клієнтів
- Розвиток та впровадження сервісів та програм для гостей
- Моніторинг та аналіз фінансової діяльності готелю

Керівник відділу ХоРеКа

з 09.2022 по 06.2023 (9 місяців)
ТМ "Рибак", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Працював керівником відділу ХоРеКа, був запрошений на роботу для відкриття Фуд-Зон в мережі мясних магазинів ТМ "Рибак", м.Івано-Франківськ. Успішно відкрили фуд-зони у м.Долина, м.Рогатин та смт.Перегінське. Створення проектів з нуля, починаючи від візуалізації і закінчуючи навчанням персоналу та запуском

Керуючий

з 10.2021 по 09.2023 (1 рік 11 місяців)
Кондитерська-кавярня "МЕДІВНЯ", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Був запрошений на роботу, як антикризовий менеджер, після чого було запропоновано посаду керуючого

Співвласник

з 03.2021 по 09.2021 (6 місяців)
Перший фуд-корт FOODGURU, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрили перший фуд-корт у Івано-Франківську, де поєднали - мексиканську, італійську, американську, тайську та японсько-перуанську кухню Nikkei.
Створював та займався проєктом особисто з партнером, був співвласником та бренд-шефом проєкту.

Закінчив партнерство та вийшов з проєкту 1 вересня 2021 року, по стану здоров’я.

Власний бізнес

з 05.2020 по 03.2021 (10 місяців)
SAMURAI Sushi&Nikkei, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрив першу у Івано-Франківську доставку кухні та суші Nikkei. Проєкт був повністю створений мною з нуля.

У 2021 році, після успішного майже року роботи, переїхали на фуд-корт FOODGURU, де SAMURAI, був основним китом цього бізнесу.

Власний бізнес

з 11.2014 по 11.2019 (5 років)
Ресторан "BANDERA'S", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

У 2014 повернувся у рідний Тернопіль, де було запропоновано почати партнерський бізнес, відкрити свій ресторан

Менеджер

з 04.2013 по 05.2014 (1 рік 1 місяць)
Ресторан Fellini, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант, Метрдотель

з 02.2010 по 08.2012 (2 роки 6 місяців)
Ресторан "Petrus-ь", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Переїзд в місто Київ, для досягнення нового досвіду та нових знань

Менеджер розважальної частини

з 11.2008 по 12.2009 (1 рік 1 місяць)
Торговельно-розважальний центр "Подоляни", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Перший досвід на керівній посаді у великому ТРЦ

Офіціант, Бармен

з 05.2002 по 10.2008 (6 років 5 місяців)
Готельно-розважальний комплекс "Алігатор", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Перша робота, перший великий досвід в готельно-ресторанному бізнесі

Освіта

ТНТУ ім.Пулюя

ОКС, Тернопіль
Незакінчена вища, з 2002 по 2005 (3 роки)

Знання і навички

  • Управління готельно-ресторанним бізнесом
  • Управління готелем
  • Управління рестораном
  • Управління проєктами
  • Управління командою
  • Управління персоналом
  • Управлінські навички
  • Антикризове управління
  • Ведення переговорів
  • Ведення ділових переговорів
  • Дисциплінованість
  • Привітність
  • Відповідальність
  • Пунктуальність
  • Стресостійкість
  • Запуск проєктів з нуля
  • Впровадження Booking
  • Налаштування Booking
  • Впровадження Syrve(iiko)
  • Налаштування Syrve(iiko)
  • Знання Syrve Office(iiko)
  • Складання калькуляційних карт
  • Створення меню
  • Створення винної карти

Додаткова інформація

Великий досвід у готельно-ресторанному бізнесі 22 роки, працював в Тернополі та Києві, пройшов шлях від офіціанта до власного бізнесу. До повномасштабної війни був свій власний бізнес у Івано-Франківську. Також був співавтором різних проектів, близько 20-ти, починаючи від кавʼярень і закінчуючи масштабними ресторанами та готелями. Останні мої проєкти, це Апарт-Готель "FIMKA", Івано-Франківськ та кавʼярня "Melissa", Коломия.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: