• PRO

Сергій

Шеф-повар

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
30 років
Місто:
Буковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 06.2025 по нині (2 місяці)
Premium Club SPA, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 03.2024 по нині (1 рік 5 місяців)
Premium club spa, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа на гарячому процессі.
Ведення чек листу на процессі.
Підтримка робочого процессу в чистоті.
Навчання у знаменитого шеф кухаря Алекса Якутова та Олександра Громлюка.

Шеф-повар

з 10.2022 по 03.2024 (1 рік 5 місяців)
eco Berghouse, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

*Переформатування напрямку кухні ресторану на сучасну українську кухню
*Навчання кухарів
*Робота з обліком
*Відкриття нового ресторану з 0 (з застройки приміщення)

Шеф-повар

з 06.2022 по 10.2022 (4 місяці)
Charlton esteate, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

*Переформатування напрямку кухні ресторану на більш сучасну
*Оформлення та видача весілля
*Робота з обліком
*Робити гастро вечері як на 2х так і на 20 осіб

Шеф-повар

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
Kush street food, Краматорськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обновленя меню.
Учет кухні.
Проведення bbq party під відкритим небом.
Кейтеринг.

Шеф-повар

з 09.2020 по 06.2021 (9 місяців)
Духовка бар, Краматорськ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Розробка концепцій та меню
•Контроль за дотриманням кулінарних стандартів
•Тренування та розвиток кухарів
•Впровадження інноваційних методів приготування та нових технологій
•Управління бюджетом кухні та оптимізація витрат на продукти
•Робота з постачальниками для забезпечення найвищої якості продуктів

Освіта

КВПТКУ 42

Кухар,кондитер,офіціант, Краматорськ
Середня спеціальна, з 2014 по 2015 (1 рік)

Додаткова освіта та сертифікати

Ukranian gastro show

2 дні

Creative chef sammit

2 дні

Оптимізація кухні, делегування персоналом, работа з системою постер.

2024, 1 місяць, курси

Знання і навички

  • Працьовитість
  • Приготування страв
  • Пунктуальність
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Здатність до навчання
  • Європейська кухня
  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Українська кухня
  • Готування на мангалі

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Привіт.
Розповім трохи про себе, почав працювати на кухні з 16 років тому за плечами великий досвід, останні 5 років працюю шефом та навіть на такий посаді не забуваю про розвиток як себе так і своєї команди на різних кухнях.
Стежу за трендами та іду з ними поруч.
Є досвід відкриття закладів з 0 з закладки фундаменту, також міняв меню вже в діючим закладі.
Є досвід в обслуговуванні знаменитостей та готовуня для них преміум якості продуктів.
Також створюю концептуальні гастро вечері на будь яку тематику.
Деякі роботи можна подивитись в інстаграмі, ще маю портфоліо якого не має у відкритому доступі, тому пишіть-дзаоніть.
Бажаю гарного дня!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: