• Файл

Ірина

Керуючий рестораном

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Адміністратор ресторану
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Гульчевська Ірина Любомирівна

Посада: Директор/Керівник
Зарплата: По домовленості
Тип роботи: Повна зайнятість
П.І.П.: Гульчевська Ірина Любомирівна
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Особиста інформація

Місце проживання: Львів
Район проживання: Личаківький
Освіта: Вища
Дата нарождення: 2 січня 1985 р.
Стать: жіноча
Сімейний статус: Розлучена ( є дитина )

Досвід роботи

Період роботи: З червня 2022 р. по червень 2024 р.
Посада: Адміністратор банкетного залу
На підприємстві: The Ritz Carlton ( Berlin , Germany )
Описання діяльності: Готелі, ресторани
Посадові обов’язки: Навчання персоналу ( офіціантів) , Супровід корпоративів,
весіль, банкетів. Організація Складання щодених та
щомісячних планів. Звітування процесу обслуговування та
надання послуг.

Період роботи: З січня 2018 р. по березень 2022 р.
Посада: Директор/Менеджер ресторану
На підприємстві: Бухта Вікінгів
Описання діяльності: Готелі, ресторани
Посадові обов’язки: Організація та супровід банкетів, корпоратив, весіль.
Контроль якості продукції. Пошук та добір персоналу,
складання посадових інструкцій, складання графіку
персоналу, контроль закупівель, розробка меню, організація
щоденної роботи персоналу, Інвентаризація.

Період роботи: З лютого 2016 р. по січень 2017 р.
Посада: Менеджер по франчайзингу
З січня 2017 р.
Начальник відділу франчайзингу
На підприємстві: Львівські круасани
Описання діяльності: Пекарня – кав’ярня
Посадові обов’язки: Відкриття закладу з «0»
Повна підтримка франчайзі з моменту запуску:
- консультація по управлінню бізнесом-навчання
адміністративного персоналу.
- допомога при формуванні команди-навчання
лінійного персоналу.
- формування асортименту та цінової політики
- збір та аналіз звітності.
- контроль якості та сервісу ( аудит)
- збільшення об’єм продажів

Період роботи: З жовтня 2015 р. по лютий 2016р.
Посада: Адміністратор
На підприємстві: Львівські круасани
Описання діяльності: Пекарня – кав’ярня
Посадові обов’язки: Пошук та добір персоналу, складання посадових інструкцій,
складання графіку персоналу, контроль і організація
щоденної роботи персоналу, контроль за дотриманням
персоналом стандартів обслуговування, забезпечення
правильного та ефективного дотримання персоналом своїх
обов'язків;Інвентаризація.
Організаторські, лідерські здібності.
Навички вирішення конфліктних ситуацій.

Період роботи: З червня 2009 р. по серпень 2014 р.
Посада: Директор ( власне кафе )
На підприємстві: ТОВ Мерседес - Бенц м.Львів
Описання діяльності: Кафе ПП Клюк ( Гульчевська )
Посадові обов’язки: Пошук та добір персоналу, складання посадових інструкцій,
складання графіку персоналу, контроль і організація
щоденної роботи персоналу, контроль за дотриманням
персоналом стандартів обслуговування, забезпечення
правильного та ефективного дотримання персоналом своїх
обов'язків; Організаторські, лідерські здібності.
Навички вирішення конфліктних ситуацій.

Період роботи: З жовтня 2006 р. по квітень 2008 р.
Посада: Бармен-адміністратор
На підприємстві: ресторан "Рандеву", м.Іллічівськ
Описання діяльності: Готелі, ресторани
Посадові обов’язки: Знання асортимента, коктейльної карти. Відпуск продукції в
відповідності з побажанням. Введення документації.
Складання коктейльної карти. Знання асортимента.
Зустрічання, приймання заказів та обслуговування клієнтів.
Організовування і координування роботи офіціантів в залі.
Слідкування за своєчасним приготовленням блюд, їх вигляд
та якість. Своєчасний контроль зібрання персоналу для
вдосконалення ефективності роботи.
Період роботи: З червня 2004 р. по жовтень 2006 р.
Посада: Бармен
На підприємстві: ресторан "Рандеву", м. Іллічівськ
Описання діяльності: Готелі, ресторани
Посадові обов’язки: Знання асортимента, коктейльної карти. Відпускати
продукцію в відповідності з побажанням. Ведення
документації, облік.

Період роботи: З квітня 2002 р. по червень 2004 р.
Посада: Офіціант
На підприємстві: ресторан "Едельвейс", м. Іллічівськ
Описання діяльності: Готелі, ресторани
Посадові обов’язки: Робота з клієнтами. Дотримання всіх норм етикету та
сервірування. Зустріч та повний контроль обслуговування
клієнтів.

Освіта

Заклад: Львівський інститут економіки і туризму (Львів)
Дата закінчення: 2016 рік
Рівень освіти: Вища
Факультет: Економічний
Спеціальність: Облік та аудит в готельно - ресторанній справі

Заклад: коледж І.І.Мечникова (м.Іллічівськ)
Дата закінчення: 2008 рік
Рівень освіти: Спеціаліст
Спеціальність: Облік та аудит

Іноземні мови

Англійська: Середній рівень

Додаткова інформація

Наявність водійських Категорія B ( 15 років )
прав:
Особисто: Володію такими особистими якостями як:
- Роками набута стресостійкість
- Вимогливість
- Комунікабельність
- Впевненість, відповідальність
- Пунктуальність.
- Наполегливість у досягненні мети.
- Порядність.
- Висока працездатність і повна віддача виконуваній роботі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: