• Файл

Лідія

Керівник закладу харчування

Вік:
36 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Лідія Лисович

Телефон Е-пошта
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Адреса Профіль

м. Львів Претендую на зайняття посади керівника закладу громадського харчування у м.
Львів. Бажаний рівень заробітної плати 40000-50000 грн. Особисті якості:
комунікабельна, відповідальна, стресостійка, швидко навчаюсь. Впевнений
користувач ПК. Працюю з програмою Syrve Office

Досвід 05.06.2013 — 16.07.2014
секретар суду в Дніпровському районному суді м. Києва м. Київ

17.07.2014р. — 27.07.2015
помічник судді в Дніпровському районному суді м. Києва
м. Київ

04.2017 — 08.20
04.2017р.-08.2017р. головний спеціаліст відділу правової інформації та консультації Першого
львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській
області
м. Львів

08.2017 — 09.2020
головний спеціаліст відділу представництва Першого львівського місцевого центру з надання
безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області
м. Львів

10.2017 — 09.2020
помічник адвоката за сумісництвом м. Львів

10.2020 — по теперішній час
Керівник закладу м. Рівне
З 2020 року являюсь керівником закладу "La П'єц" доставка їжі у м. Рівне (їжа у закладі, на самовивіз,
доставка).
Даний заклад працює по франшизі заснованій у м. Львів. У 2020 році мною було організовано вікриття даного
закладу, а саме: пошук приміщення, організація та контроль ремонту приміщення "0" циклу, підбір
персоналу та організація навчання у м. Львів, закупівля необхідного для роботи обладнання та інвентарю,
пошук та налагодження роботи з постачальниками.
Освіта Вища юридична, навчання у період з 2007 по 2011 рр - "Університет економіки та
права "КРОК" у м. Київ
освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціаліст, згідно чинного законодавства України прирівняно до
магістра, спеціальність -"Правознаство", напрямок підготовки - Господарське право

Навички підбір персоналу, контроль проходження стажування, перевірка знань необхідних для виконання
відповідних посадових обов'язків;

складання графіків роботи для працівників та контроль дотримання трудового розпорядку;

нарахування та виплата заробітної плати працівникам, сплата податків

контроль якості страв на видачі,контроль дотримання товарного сусідства продуктів, контроль
правильності маркування боксів та дотримання термінів придатності продукції

контроль за правильністю та вчасністю ведення журналів працівниками кухні та адміністраторами

внесення накладних та їх вчасна оплата, інкасація готівкових коштів, створення актів списання та
місячної інвентаризації; працюю з програмою Syrve

щомісячний підрахунок фінансових показників діяльності закладу

організація у разі необхідності дрібних ремонтних робіт закладу та обладнання, оновлення інвентарю,
форми, тощо

робота з постачанням продуктів та матеріалів необхідних для роботи закладу

організація рекламних заходів (борди, маршрутки, концерту та перегляду фільму під відкритим небом
для мешканців м. Рівне, рекламні інтеграції на заходи різного типу, як соцільного спрямування так і
комерційного )

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: