• PRO

Юлія

Директор ресторану, 70 000 грн

Розглядає посади:
Директор ресторану, Асистент керівника, Проджект-менеджер
Вид зайнятості:
повна
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 10.2024 по 04.2025 (6 місяців)
Ресторани Купера, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Повне управління операційною діяльністю ресторану
* Стажування, навчання та координація роботи персоналу
* Контроль за якістю обслуговування та дотриманням стандартів
* Робота з постачальниками, управління запасами
* Формування та контроль бюджету, фінансової звітності
* Нарахування заробітної плати персоналу ресторану
* Контроль та проведення інвентаризацій
* Контроль якості вхідного та вихідного продукту
* Створення комфортної атмосфери для гостей та підтримка іміджу закладу

Project-менеджер

з 01.2024 по 08.2024 (7 місяців)
MonPark, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Складання графіку виконання робіт
* Аналіз реалізованих задач
* Захист бюджету проекту, складання фінансової звітності по витратам
* Контроль та проведення тендерів
* Здійснення поетапного операційного контролю, дотримання графіку виконання робіт
* Перевірка та ведення виконавчої документації
* Здача робіт, документації, звітів замовнику
* Координація роботи субпідрядних організацій
* Контроль за дотриманням дедлайнів

Директор ресторану

з 08.2022 по 01.2024 (1 рік 5 місяців)
Nonna Macarona, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля, розробка посадових інструкцій
* Створення команди: підбір, навчання, контроль, мотивація
* Координація взаємодії всіх підрозділів
* Вивчення "нового" ринку праці
* Робота з проектами та проектною документацією
* Контроль собівартості та якості страв
* Оптимізація ФЗП
* Розробка мотиваційних та атестаційних програм для персоналу
* Розробка посадових інструкцій
* Маркетинг, реклама

Менеджер з розвитку ресторану

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
ДОМ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Налагодження ефективної роботи всіх процесів
* Робота з фінансовими звітами
* Складання бюджету
* Відкриття ресторану з нуля
* Контроль касової дисципліни
* Контроль собівартості та якості страв
* Швидке вирішення форс-мажорних ситуацій
* Робота з проектною документацією
* Пошук та відбір компаній-підрядників
* Маркетинг, реклама

Директор ресторану

з 07.2020 по 08.2021 (1 рік 1 місяць)
KimKimChi Korean bbq, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля
* Створення команди: підбір, навчання, контроль та мотивація персоналу
* Координація взаємодії всіх підрозділів
* Ведення внутрішньої документації ресторану Робота з постачальниками
* Контроль касової дисципліни
* Формування та управління бюджетом закладу
* Контроль собівартості та якості страв
* Проведення та контроль інвентаризацій
* Участь в фестивалях вуличної їжі
* Оптимізація ФЗП
* Розробка і підбір індивідуальної мотивації для співробітників
* Розробка посадових інструкцій
* Маркетинг, реклама
* Робота з iiko, 1C, ПК
*Укладення договору по закупці бізнес‐ланчів для співробітників
* Організація дитячих майстер‐класів

Менеджер ресторану

з 02.2019 по 06.2021 (2 роки 4 місяці)
Ресторан ChinaMa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля
* Підбір, навчання, мотивація персоналу
* Ведення внутрішньої документації ресторану
* Контроль дотримання санітарних норм
* Робота над створенням чек‐листів
* Організація безперебійної роботи закладу
* Підтримання ресторану в належному технічному стані
*Розробка штатного розкладу
* Робота з R‐Keeper, 1C, ПК
* Знання касової дисципліни
* Контроль документообороту
* Робота в залі, організація банкетів

Менеджер ресторану

з 07.2015 по 02.2019 (3 роки 7 місяців)
Argentina Grill, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля
* Вирішення адміністративно‐господарських задач
* Контроль дотримання якості обслуговування
* Робота з гостями
* Ведення внутрішньої документації закладу
* Замовлення продукції та витратних матеріалів
* Проведення та внесення в 1С інвентаризацій
* Планування і контроль графіків персоналу
* Організація благодійних заходів
* Участь у організаціі івентів
* Участь у розробці дизайну форми для всіх підрозділів
* Контроль документообороту
* Робота з бізнес‐процесами

Освіта

КНТЕУ

ФРГТБ, Київ
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

НПУ ім.М.П.Драгоманова

Практична психологія, управління навчальними закладами, Київ
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Основи системного мислення, Mini MBA

вересень 2018

Нейроменеджмент і комунікація, Mini MBA

вересень 2018

Маркетинг, Mini MBA

вересень 2018

HR, Mini MBA

вересень 2018

Фінанси, Mini MBA

вересень 2018

12ий фестиваль рестораторів України, Rest in Fest

травень 2021

ProResto

жовтень 2023

RestoSummit

травень 2024

RestoSummit

квітень 2025

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • Відкриття ресторану з нуля
  • Адаптивність та гнучкість
  • Лідерство

Додаткова інформація

Добросовісна та амбітна. Активно розвиваю управлінські навички в сфері гостинності. Маю високе почуття відповідальності, самоорганізації, креативне мислення. Вмію приймати швидкі та ефективні рішення, маю здатність знаходити вихід в складних ситуаціях, стресостійка. Знаю кадрову та касову документацію. Вмію працювати в режимі багатозадачності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: