Резюме від 8 січня 2024

Сергій

Помічник керівника, менеджер, економіст, аналітик, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Діденко Сергій Іванович
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

МЕТА:
Здобування робочого місця менеджера, економіста.

ОСВІТА:
1994 - 1999рр. Одеська національна академія зв'язку (ОНАЗ) ім. О.С. Попова, спеціальність – економіка підприємства, економіст.

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД:
2018 - 2023рр. Економіст з договірних та претензійних питань ТОВ "КБ"Теплоенергоавтоматика". Сфера діяльності – виконання підрядних робіт з проєктування та будівельно-монтажних та електромонтажних робіт. Участь у організації діяльністі підприємства: робота із замовниками робіт, субпідрядниками та постачальниками матеріалів та послуг, укладання та ведення договорів, вирішення адміністративних, організаційних, господарських питань, забезпечення роботи офісу.
2011 – 2016рр. Заступник директора ТОВ «КБ ІНЖИНІРІНГ». Сфера діяльності – надання послуг GPS моніторингу транспортних засобів.
2005 - 2010рр. Директор Приватного підприємства "Білдком-сервіс". Сфера діяльності – надання послуг зв'язку, будівництво та монтаж об'єктів зв'язку.
2005 – 2014 – провідний спеціаліст Українського науково-дослідного інституту радіо та телебачення (УНДІРТ).
Науково-дослідна та викладацька діяльність, робота з державними установами та підприємствами ринку телекомунікацій (УКРПОШТА, УКРТЕЛЕКОМ, УДЦР, Концерн РРТ):
1999 – 2005 – науковий співробітник, викладач Одеської національної академії зв'язку (ОНАС).

Мої переваги – аналітичний склад розуму, уміння організувати роботу колективу та ефективно взаємодіяти з клієнтами, уміння передавати свої знання іншим, високий рівень користувача офісних програм: Word, Excel, навички роботи з офісною технікою.

ОСОБИСТІСНІ ЯКОСТІ:
Уважність, енергійність, відповідальність, комунікабельність, неконфліктність, швидке навчання, висока працездатність, пунктуальність, готовність до відряджень.

СПЕЦІАЛЬНІ ЗНАННЯ ТА НАВИКИ:
Водій легкового автомобіля, посвідчення кат. «В» та «С».


ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:
Народився 02.02.1976 р., одружений, виховую сина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: