Резюме від 19 травня 2023 PRO

Катерина

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 03.2012 по нині (12 років 3 місяці)
ТОВ " НВП"Укрпромінвест-05", Київ (харчова промисловість (БАД: бальзами, краплі, капсули, сиропи, еліксири, суміші олій) та косметична продукція (гелі, крема, свічки, краплі))

- Розробка та затвердження технічних умов, змін до технічних умов, розробка нових видів продукції, затвердження та запуск на виробництві.
- Контроль за технологічним процесом виробництва.
- Контроль якості продукції.
- Метрологічна повірка приладів.
- Розробка технологічних інструкцій.

Завідуюча лабораторії

з 02.2004 по 03.2012 (8 років 1 місяць)
ТОВ "Консультаційне науково –вирониче підприємство «ЙОД», Київ (Харчова промисловість)

- Розробка та затвердження технічних умов, змін до технічних умов.
- Сертифікація продукції.
- Атестація лабораторії.
- Метрологічна повірка приладів.
- Контроль за технологічним процесом виробництва.
- Контроль якості продукції.

Освіта

1998-1999 Украинский Державний Університет Харчових Технологій1998-1999 Украинский Государственный Университет Пищевых Технологий Киев

Технология цукристих речовин, Київ
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

•Факультет: Технологія цукристих речовин.
•Квалификация: Спеціаліст технології цукристих речовин.

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

.
Особисті якості: Здатність до швидкого сприйняття нової інформації, комунікабельність, відповідальність, порядність, цілеспрямованість, вміння приймати рішення та відповідати за них, здатність знаходити нестандартні рішення, вміння аргументовано відстоювати свою думку.
Наявність прав категорії В

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: