Резюме від 13 травня 2024

Юлія

Управляючий

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сервіс-менеджер

з 09.2023 по 05.2024 (8 місяців)
Fm group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка посадових інструкцій
2. Розробка та запровадження стандартів сервісу для мережевих ресторанів та ресторанів преміум сегменту
3. Проведення тренінгів для офіцантів по методам продажів, клієнтоорієнтованності та стандартам сервісу
4. Проведення аудитів на ресторанах
5. Навчання нових співробітників базовим знанням ресторанній справі

Директор пляжного комплексу

з 05.2023 по 09.2023 (4 місяці)
Slavutuch Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

з 11.2022 по 04.2023 (5 місяців)
Ресторан 8/8, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник відділу доставки

з 06.2020 по 02.2022 (1 рік 8 місяців)
Мережа ресторанів Il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Організація безперебійної роботи всього відділу доставки, чисельність відділу - 200 співробітників
2. Складання звітності (бюджет, заробітня відомість, p&l)
3. Контроль роботи hr відділу, call центру
4. Участь у розробці всіх стандартів, посадових інструкцій та мотиваційних проектах для збільшення продажів
5. Проведення інвентаризацій
6. Проведення виїзних аудитів, оформлення страхових випадків
7. Пошук та залучення нових компаній до співпраці.
8. Оптимізація операційних процесів
9. Контроль використання працівниками всіх ТМЦ
10. Контроль якості сервісу та проведення робіт щодо його покращення
11. Проведення атестацій для співробітників
12. Робота над збільшенням економічних показників (sales, TC, AC)
13. Участь у розробці та впровадженні маркетингових інструментів для розвитку доставки і збільшення продажів
14.Координація щоденної роботи і оцінка показників роботи кур‘єрів, адміністраторів, операторів, менеджерів
15. Робота з відгуками
14. Тестування, навчання співробітників і запуск нового програмного забезпечення

Операційний директор

з 05.2017 по 05.2020 (3 роки)
Мережа ресторанів il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Оперативне управління 7 ресторанами
2. Щомісячна та щоквартальна звітність звітність (заробітня відомість, p&l, бюджет)
3. Контроль внутрішніх процесів в ресторані, виявлення помилок і допомога у вирішенні проблемних питань
4. Запровадження і контроль дотримання норм та стандартів ХАССП
5. Проведення роботи після отримання результатів інвентаризацій (МШП, кухня/бар)
6. Проведення аудитів на кожному підрозділі (кухня, склади, бар, офіс, зал ресторану)
7. Контроль дотримання всіх стандартів якості та сервісу
8. Розробка стратегічних та тактичних планів розвитку, бюджетування, оптимізація бізнес-процесів
9. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів.
10. Участь у відкритті нових ресторанів (підписання договорів, придбання ТМЦ, налагодження всіх процесів)

Директор ресторану

з 06.2014 по 04.2017 (2 роки 10 місяців)
Мережа ресторанів il Molino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Організація роботи ресторану за стандартами, контроль дотримання діючих Правил і Стандартів.
2. Проведення інвентаризацій, аналіз результатів
3. Управління операційною діяльністю ресторану і забезпечення стабільного функціонування ресторану
4. Формування заробітної плати та p&l
5. Контроль за дотриманням касової дисципліни
6. Оцінка співробітників ресторану на відповідність займаній посаді.
7. Контроль за дотриманням правил техніки безпеки і санітарних норм.
8. Контроль експлуатації виробничого обладнання.
9. Скорочення і оптимізація витрат, мінімізація списання на виробництві
10. Навчання, атестація і мотивація співробітників
11. Участь у відкритті нового ресторану

Менеджер ресторану

з 02.2013 по 05.2014 (1 рік 3 місяці)
Мережа ресторанів il Molino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Організація та контроль діяльності ресторану;
2. Управління персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, контроль правильного виконання функціональних обов'язків працівників;
3. Розробка та організація заходів, спрямованих на розвиток ресторану, підвищення його прибутковості
4. Робота з відгуками
5. Робота з касовою дисципліною

Оператор 1С

з 10.2011 по 02.2012 (4 місяці)
Альфа Страхування, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Офіціант

з 09.2009 по 09.2012 (3 роки)
Мережа ресторанів "Мировая Карта" (Lucky Pub, Tequila House, Шинок), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Промоутер-мерчендайзер

з 06.2008 по 06.2009 (1 рік)
Агенство регіональної реклами, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Освіта

Київський національний економічний університет

Фінанси та кредит, Київ
Вища, з 2012 по 2013 (1 рік)

Київский національний торговельно-економічний університет

Фінанси та банківська справа, Київ
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Промислово-економічний технікум

Бухгалтерський облік, Новоград - Волинскький
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси оператора комп’ютерного набору

2005, 1 рік

Системний курс для керівників "Управлінська ефективність"

2015

Тренінг «Управління сервісом»

2016

Тренінг «Ефективна взаємодія в команді»

2016

Великий практикум з продаж та маркетингу в ресторані

2019

Знання і навички

iiko MS Office

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами