• PRO

Людмила

Керуючий магазином

Розглядає посади:
Керуючий магазином, Адміністратор, Керівник виробництва, Адміністратор стоматологічної клініки, Адміністратор магазину
Вид зайнятості:
повна
Вік:
43 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач відділу кулінарії

з 03.2021 по нині (4 роки 5 місяців)
Сільпо (Роздрібна торгівля)

Освіта

Чернівецький комерційний коледж

Технологія харчування, Чернівці
Середня спеціальна, з 2003 по 2005 (2 роки)

Професійна кваліфікація - технік технолог
Спеціальність - технологія харчування
Освітній ступінь - молодший спеціаліст

Додаткова інформація

Працюю завідувачем відділу кулінарії, «Сільпо» Івано-Франківськ Мазепи 168а.
•В посаді працюю з 2021р. по теперішній час.
•За час роботи працювала на посадах старший кухар, завідувач відділу кулінарії– м. Чернівці, м. Хмельницький, м. Івано-Франківськ (у зв’язку з переїздами по роботі чоловіка)
•Приймала участь у відкриті 2-х магазинів;
•Робота з технологічними картами виготовлення продукції;
•Проведення інвентаризації та аналіз інвентаризаційних відомостей
•Прийом та навчання працівників
•Проведення замовлень на сировину;
•Дотримання планів виробництва готових страв;
•Навчання персоналу;

Опис функціональних обов’язків, короткий опис:

Виготовлення продукції:
-Дотримання ТК при виготовлення продукції;
-Дотримання плану виробництва;
-Ротація асортименту згідно попиту;
-Відкриття новинок згідно сезону;
-Дотримання наявного відкритого асортименту на протязі всього робочого дня;
Персонал:
-Навчання працівників дотримання технологічних карт;
-Навчання новоприйнятих працівників;
-Навчання працівників всіх технологічних процесів;
-Адаптація та навчання новоприйнятих працівників – навчання згідно програми, контрольний зріз проходження програми;
-Проведення тренінгів та навчання відповідно до програм навчання;
-Складання графіків виходу на роботу згідно потреби;
Облік виробництва та інвентаризація:
-Проведення інвентаризації;
-Аналіз втрат та робота над помилками персоналу;
-Списання товару, дотримання % втрат відповідно цільових показників
-Проведення замовлення відповідно до потреб відділу;
-Робота з товарними запасами для досягнення оптимальних запасів між поставками;
Досягнення:
-Серед досягнень – найкраща кулінарія регіону;
-Новинки які відкриваються в подальшому відкриваються на інших магазинах регіону


Досвід роботи, Сільпо:
-Поточний час – Завідувач відділу кулінарії:
•липень 2021 – поточний час – завідувач відділу кулінарії, Івано-Франківськ 168а;
•червень 2021 – липень 2021 – ст. кухар відділу кулінарії, Івано-Франківськ Мазепи 168а;
•березень 2021 – червень 2021 – ст. кухар відділу свіжих продуктів м. Хмельницький;
-2016 – 2021 – декретна відпустка, догляд за дитиною до 3-х років;
-2012 – 2015 – догляд за дитиною, переїзд в міста Лисичанськ, Бахмут, Запоріжжя (по роботі з чоловіком)
-вересень 2009 – січень 2012 – зав. відділу кулінарії м. Чернівці, вул. Головна 265а

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: