Резюме від 19 вересня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1127665

Директор, керівник (адміністрація, продаж та закупівлі, маркетинг), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 01.2019 по 06.2019 (5 місяців)
ТОВ "М ГАЗ ТРЕЙДІНГ", Київ (Енергетика та енергоносії (природний газ))

Менеджмент у компанії-трейдері у сфері поставок природного газу. Реалізація та закупівля природного газу, співпраця з НАК Нафтогаз із використанням договорів ПрАТ «Укртрансгаз» на транспортування та зберігання природного газу. Заключення договорів поставки із промисловими споживачами природного газу, розрахунок рентабельності, відповідна робота із платформою УТГ, документообіг. Участь у тендерних закупівлях природного газу через інтернет-платформу Прозорро, у комерційних та обмежених закупівлях на майданчиках https://smarttender.biz та https://zakupki.prom.ua. Заключення договорів співпраці із ключовими імпортерами та видобувними підприємствами природного газу в Україні.

Керівник Вінницького АТП, начальник комерційного відділу.

з 04.2015 по 01.2019 (3 роки 9 місяців)
ПП Автотранском, Концерн Галнафтогаз, Вінниця (Транспортні послуги з доставки палива на АЗС та дрібногуртовим замовникам.)

Розробка та впровадження всіх комерційних проектів підприємства; розрахунок рентабельності; періоду окупності інвестицій; бюджетування у розрізі місяця, кварталу, року; розрахунок тарифів на послуги; підбір менеджерського персоналу; адміністрування роботи центрально-східної філії підприємства (8 автоколон); формування фінансової звітності; вирішення адміністративних питань (взаємодія з державними органами); вирішення форсмажорних питань на підприємстві. Здійснення керівництва комерційними проектами підприємства: залучення системних B&B замовників на перевезення палива автомобільним транспортом підприємства на всій території України; надання послуг із ремонту вантажних транспортних засобів на спеціалізованих АРМ підприємства у м. Львові та м. Вінниця; надання послуг оренди виробничих та адміністративних приміщень на АТП у м. Львові та м. Вінниця; робота з договорами оренди, перевезення, підряду, надання послуг; документами, програмами та базами даних.
З вересня 2016 року одночасно з керівництвом комерційного відділу працювала в. о. Керівника (адміністратора) АТП Вінниця. Колектив понад 50 працівників - Авторемонтна майстерня, офісні та виробничі приміщення, 39 тис м кв територія підприємства та приміщень в цілому.
За час роботи залучено під комерційне використання всі простоюючі та резервні активи підприємства, що складало понад 2 млн грн. додаткового доходу підприємства щомісяця.

Начальник комерційного відділу.

з 08.2013 по 04.2015 (1 рік 8 місяців)
ПП Логотрейдинг, Концерн Галнафтогаз, Львів (Логістичні послуги, центральний РЦ ОККО)

Проведення перемовин та підписання Договорів співпраці в сфері 3PL-логістики (складські послуги + транспортні послуги + документообіг) з великими виробниками ТМЦ та торговими мережами на территорії всієї України. Створення бізнес-планів та прорахунки собівартості, доданої вартості та бюджета під кожен проект.
Формування алгоритму надання повного спектру логістичних послуг під кожного партнера із подальшим контролем його виконання.
Підписано більш, ніж 50 Договорів надання логістичних послуг, в тому числі у національному маштабі ( мережа АЗК ВОГ, ТМ «Добра вода», «Львівхолод», ТМ «Смайл» та інші )

Співзасновник

з 03.2012 по 11.2012 (8 місяців)
«EVROVIT SL», Мадрид, Іспанія (Автобізнес та автосервіс)

Участь в національних автомобільних аукціонах Іспаниї, таких як «subasta BCA Madrid»;

Придбання на торгах, із подальшим переоформленням і продажем, легкових автомобілів. Документальне оформлення угод між аукціоном та компаниєю;

Моніторінг ринку конфіскованих автомобілів.

Генеральний директор підприємства.

з 07.2010 по 09.2011 (1 рік 2 місяці)
Компания «РА «Прес-тайм», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво 7-ма відділами (у прямому та опосередкованому підпорядкуванні 37 підлеглих).

Стратегічне планування та розвиток продажу.
Складання поквартального бюджету компанії.
Аналіз еффективності роботи відділів продажу та підприємства в цілому.
Прийняття на роботу, внутрішні переміщення та звільнення працівників.

Розробка заходів по збільшенню обсягів продажу.
Розробка системи мотивації для менеджерів з продажу.
Одноосібний контроль над всіма фінансовими потоками компанії.

Проведення навчальних тренінгів з технологій продажу, специфіці «холодних дзвінків» та корпоративній этиці для менеджерів з продажу.

Досягнення:

Збільшення продажу на 80% за три перших месяці роботи.

Ідея, розробка бізнес-плану, підбір команди, організація та безпосередня участь у процесі створення і тестування, та, як результат - запуск промислового інтернет-порталу www.biznes-pro.ua.

Керівник VIP-відділу в Західному регіоні (супермаркети)

з 09.2008 по 06.2010 (1 рік 9 місяців)
Компания «Украинский продукт», Львів (FMCG (морозиво та заморожені напівфабрикати))

Прямі продажі продукциї компанії в супермаркети регіональних і національних мереж.

Контроль над дотриманням умов договорів про співпрацю (постачання та маркетингу).
Робота з клієнтською базою ( переговори, заключення договорів, контроль документообігу).
Провадження та розширення бази даних відділу.
Розширення власної клієнтської бази.
Оперативне управління відділком: організація роботи, координація, контроль виконання плану продаж, складання звітів.
Контроль дебіторської заборгованості, робота з протермінованою заборгованісттю.
Організація участі продукції компанії в промо-акціях, що проходять в національних мережах.

Маркетингові дослідження.
Підбір персоналу, проведення співбесід.

Досягнення: створення VIP-відділу з нуля (по роботі с ключовими клієнтами), одноособове проведення процесу перемовін що до співпраці (починаючи з комерційної пропозиції та завершуючи підписанням договорів) з такими регіональними мережами, як «Эвротек», «Вопак», «Барвінок», «Львівхолод», «Колібріс». Результат - 100% покриття супермаркетів регіональних та національних мереж Західного регіону и збільшення продаж в 20 разів.

Керівник

з 08.2002 по 07.2008 (5 років 11 місяців)
ТОВ "БОЛІД КС", Львів (Роздрібна торгівля)

Організація з нуля та подальший розвиток, керівництво мережею роздрібних торгових точок формату МАф у м. Львові (торгівля тютюновими віробами, продуктами харчування, пивом та безалкогольними напоями).

Топ-менеджер.

з 04.2000 по 07.2002 (2 роки 3 місяці)
«Західна тютюнова компанія» - ПП Коваленко А. С., Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Посадові обов"язки:

Пошук, проведення перемовин та заключення договорів про співпрацю з постачальниками, а також крупно- та дрібногуртовими покупцями у галузі торгівлі тютюновими виробами та алкогольними напоями.

Завідування 8-ма роздрібними спеціалізованими торговими точками з продажу тютюнових виробів та алкогольних напоів, участь в інвентаризаціях та інших облікових процесах. Підбір персоналу.

Складання замовлень продукциії для оптового складу та роздрібної реалізації.

Розподілення товару та оформлення прихідної та розхідної документації, ведення фінансової звітності.

Освіта

Московский государственный университет имени Ломоносова

Факультет журналистики, международная журналистика., Москва
Незакінчена вища, з 1998 по 2000 (1 рік 9 місяців)

Національный университет «Львівска політехника»

Інформаційні системи та технології управління, інженер системотехнік Специальность: Информационные системы и технологии управления., Львов
Вища, з 1995 по 1997 (1 рік 11 місяців)

Львівський політехнічний інститут

Комп‘ютерні науки, бакалавр, Львів
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Лидерство и руководство: техники эффективного влияния, Николай Козлов, Киев

2011

Мастерство продажи, по М. Завадскому, Львов

2010

Искусство заключать сделки, по Д. Трампу, Киев

2008

Практика менеджмента за Пітером Друкером.

2018

Реклама і таргетинг Facebook та Instagram

2020 рік. Он-лайн курс Олексія Хасбіуліна

Conversational Training & Grammar

2021, 68 годин

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Повний цикл укладання договорів на рівні керівництва підприємст.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — просунутий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю успішний досвід керівництва колективами співробітників до 100 працівників у різноманітних галузях бізнесу рівня національних компаній в тому числі. Маю професійний досвід у розробці та запуску нових комерційних проектів; у створенні та керівництві торговими командами (ТП і мерч.); провела велику низку успішних перемовин та заключила договора співпраці у сегменті В2В регіонального та національного рівня. Здійснювала кризис-менеджмент, впроваджувала інноваційні стратегії розвитку підприємств та філій, бюджетування. На високому рівні обізнана у трудовому та договірному правах.
Права категорії В, власне авто, водійський стаж - понад 20 років, великий досвід авто-відряджень по Західному та Центральному регіонам України та країнам Євросоюзу (Польща, Іспанія, Франція, Угорщина, Італія інше).
Сангвінік, целеспрямована, відповідальна, врівноважена, легко встановлюю контакт с потенційними діловими партнерами та колективом співробітників. Ніколи не зловживаю службовим становищем.
Хобі: спорт, написання літератури, історія та мистецтво, авто-подорожі (Європа).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати