• PRO

Ігор

Шеф-кухар, 60 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 10.2022 по нині (2 роки 10 місяців)
Кейтерінг, Київ (сфера обслуговування) (виїздні банкети,фуршети,кава-брейки по місту Києву. Європейська кухня,Авторська кухня., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 03.2022 по 04.2022 (1 місяць)
Шеф-кухар волонтер. Київ (сфера обслуговування) Кухня з нуля. Розробка меню. Приготування перших та других страв з кухарями -вол, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 06.2020 по 07.2021 (1 рік 1 місяць)
Кейтерінг. Київ. (Сфера обслуговування. Виїздні банкети, фуршети, кава-брейки. Команда кухарів, проведення майстер-класів., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 02.2020 по 04.2020 (2 місяці)
Ресторан ,,INK-чорнила,, (сфера обслуговування Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 12.2014 по 06.2019 (4 роки 6 місяців)
Кейтерінг. Київ.(Сфера обслуговування) Виїздні банкети, фуршети, кава-брейки по місту Києву. Європейська кухня, Авторська кухня., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 08.2013 по 06.2014 (10 місяців)
Ресторан ,,Lemyel,, Київ (сфера обслуговування). Організація роботи кухарів на кухні, розробка нового меню, ведення документації, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни. Кухар -універсал.

з 02.2013 по 08.2013 (6 місяців)
Ресторан,,Prag,, та ,,Fortes,, Шеф-кухар Пауель Єнсен(датчанин) сфера обслуговування. Відкриття двох ресторанів. Італійська, Фра, Копенгаген (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 01.2012 по 12.2012 (11 місяців)
Ресторан,, Beer Loft,,. Київ сфера обслуговування., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни гарячого процесу

з 05.2010 по 11.2011 (1 рік 6 місяців)
Ресторан,, Панорама,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар. Портфоліо маю.

з 09.2007 по 03.2010 (2 роки 6 місяців)
Ресторан,, Венеція,, Київ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 02.2006 по 09.2007 (1 рік 7 місяців)
Ресторан,,Рівер-Палац,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф, Шеф-кухар

з 06.2003 по 01.2006 (2 роки 7 місяців)
Ресторан,,Barnadet,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар -універсал, старший зміни. Підміна Шеф-кухаря, приготування блюд, координації роботи кухарів.

з 04.2000 по 05.2003 (3 роки 1 місяць)
Ресторан,, Фараон,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Тех. Училище 14

Слюсар КВП і А, Київ
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (2 роки)

Знання і навички

  • Авторська кухня
  • Стресостійкість
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Неконфліктність
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Пакування готової продукції
  • Італійська кухня
  • Розробка меню
  • Випікання
  • Складання технологічних карт

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Член Асоціації Шеф кухарів України.
Бажаєма посада Шеф-кухар.
Шукаю роботу Шеф-кухаря на постійній основі. Готовий взятися за проект. Маю досвід відкриття ресторанів, кафе, бари, паби з нуля. Робота за кордоном. Маю своє обширне меню,зі знаннями італійська,середньоземноморська,американська, Французька, німецька, сучасної української, азіатської (середня), європейська, Авторська кухні. Маю свої рецепти ЗОЖ.
Сучасні подачі блюд. Загальний стаж 19 років.
Координація кухні,робота по чек листам і таймінгу. Проведення брифінгу з працівниками закладу. Спілкування з гостями ресторану під час сервісу. Написання калькуляційних та технічних карт. Організація банкетів та фуршетів.
Допоможу підібрати необхідне обладнання та інвентар. Складу для вашого закладу меню ( звичайне,дієтичне,банкетне,фуршетне,бізнес-плані, піца, сезонні, хоспер, мангал меню,паб меню. Рахуючи концепцію ресторану, побажання господарів і направлення ресторану.Після затвердження меню,зроблю з кухарями пропрацювання блюд, враховуючи і смакову політики. Також швидкість видачі блюд і гарну подачі. Поясню, що таке товарне сусідство. Поясню офіціантам та адміністратору горяще меню і стоп-лист з ранку, що офіціанти в своєму роді ,,Продавці,, повинен пропонувати різні блюда,а не тіж самі. Вміти чітко, ясно і докладно пояснити і довести до відома повару, які побажання виявив гість.
Додаткова інформація і портфоліо при співбесіді.
Перебуваю в Київській Асоціації Шеф кухарів України.
Подивлюсь усі варіанти.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: