Резюме від 12 січня 2024

Лілія

Бухгалтер, оператор ПК

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Тернопільський національний економічний університет

Облік і аудит, Івано-Франківськ
Незакінчена вища, з 2011 по 2013 (1 рік 9 місяців)

09/2007 – 06/ 2011 – Вище професійне училище №21, де закінчила повну загальну середню освіту. Отримала диплом у 2010 році кваліфікованого робітника за спеціальністю «Обліковця (реєстрація бухгалтерських даних):Оператора комп ’ ютерного набору. Та здобула диплом молодшого спеціаліста у 2011 за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію бухгалтера.

Додаткова інформація

Андрусишин Лілія Борисівна дом. тел. 774043 e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: заміщення вакантної посади…
Особиста інформація: дата народження 21.01.1992, національність: українка, сімейний стан одружена, діти: одна.
Освіта: 09/1998 – 06/2007 - ЗОШІ №1 I-III ступенів м. Івано-Франківськ ( участь у змаганнях та культурних заходах ). 09/2007 – 06/ 2011 – Вище професійне училище №21, де закінчила повну загальну середню освіту. Отримала диплом у 2010 році кваліфікованого робітника за спеціальністю «Обліковця (реєстрація бухгалтерських даних):оператора комп ’ ютерного набору. Та здобула диплом молодшого спеціаліста у 2011 за спеціальністю «бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію бухгалтера. 08/2011- Поступила на заочну форму навчання в Тернопільський національний економічний університет в м. Івано-Франківськ за спеціальністю «Облік і аудит». Досвід: Робота під час навчання промо-акції: Поповнення лайф; порошки; сигарети «Прима люкс»; ТД «Мегаполіс» «Хортиця»; підгузники «Pampers»; сири «Комо»; сухі вершки «Cofe-mate» та інші; Магазин «Монарх», «Дубко»
Досягнення: реалізація та збільшення продаж продукції.
Особисті якості: Відповідальна, комунікабельна, наполеглива, володію організаторськими здібностями, шкідливих звичок не маю.
Додаткова інформація : знання мов: українська – рідна; маю навики роботи з комп'ютером: Internet, Excel, World, Power Point, 1:С Бухгалтерія…; Отримала права категорії В

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: