• PRO

Александр

Повар, су-шеф, 35 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший кухар

з 07.2023 по нині (2 роки 1 місяць)
Cellini pizzeria, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв і кулінарних виробів та піци.

Кухар універсал

з 07.2022 по 07.2023 (1 рік)
київська молодість, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
РАФФ-КАФЕ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2020 по 05.2021 (8 місяців)
КИЇВ ФУД МАРКЕТ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Піцайоло

з 02.2020 по 08.2020 (6 місяців)
піцерія САМВІ, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар мучного цеха

з 05.2019 по 01.2020 (8 місяців)
ресторан"Любчик", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

приготовление чебуреков,сырников и ленивых вареников

Повар универсал

з 12.2017 по 05.2019 (1 рік 5 місяців)
рафф-кафе, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар г/п

з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
веселый заяц, Вышгород (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 09.2015 по 02.2016 (5 місяців)
Dealy fish cafe, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

закупка,контроль продукции и выдачи блюд в зал

Старший смены

з 05.2013 по 09.2015 (2 роки 4 місяці)
чп"шпак" ресторан"антверпен", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-мясник

з 09.2012 по 05.2013 (8 місяців)
харчевня на колесах, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар г/ц

з 09.2011 по 07.2012 (10 місяців)
ресторан Колыба (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-мангальщик

з 04.2010 по 08.2011 (1 рік 4 місяці)
ресторан РОЩА (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бригадир мясного цеха

з 01.2008 по 04.2010 (2 роки 3 місяці)
ПП"Будапешт" РК"Авалон" (Гостинично-ресторанный бизнес)

проверка продуктов на качество для продажи,контроль качества п/ф,подготовка п/ф для горячего,холодного цехов,суши-бара. Подготовка и приготовление свыше 25 видов рыбы и морепродуктов

Повар

з 10.2001 по 01.2008 (6 років 3 місяці)
АК "Киевэнерго", Київ (Енергетика)

приступил работать поваром 5 разряда,за период работы достиг должности шеф-повара службы ресторанного хозяйства и торговли. Составление калькуляционных карт,проведение ежемесячных переучетов. Прием товара по накладным.

повар

з 02.2001 по 10.2001 (8 місяців)
Дарница Торг-инвест, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготовление блюд,закупка продуктов,проверка переучета за неделю. Также в обязанности входило приготовление соусов для пиццы и основных блюд.

Освіта

СПТУ-14

Повар, Ромны
Середня спеціальна, з 1992 по 1995 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

  • Італійська кухня
  • Європейська кухня
  • Готування на мангалі
  • Готування піци
  • Гарячий цех
  • Уважність
  • Українська кухня

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

уважаю и поддерживаю чистоту на рабочем месте,с аккуратностью отношусь к оборудованию и инвентарю,того же требую от своих напарников по смене и других сотрудников по работе.Предпочитаю честность и командную работу коллектива.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: