• Файл

Костянтин

Шеф-повар

Вік:
38 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

КОСТЯНТИН ВАЙСС
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

02.08.1987

Посада на яку претендує

- Шеф-кухарь

- Зав. Виробництва

Освіта
- В 2014 році закінчив ВНЗ «Одеська національна академія харчових
технологій» за спеціальністю «Технології харчування» та здобув
кваліфікацію Спеціаліст
- В 2013 році закінчив ВНЗ «Одеська національна академія харчових
технологій» за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» та здобув
кваліфікацію Бакалавр
- В 2010 році закінчив ДПТНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі
та технологій харчування» і здобув кваліфікацію технолога харчування
- В 2009 році закінчив ДПТНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі
та технологій харчування» і здобув кваліфікацію кондитер третього
розряду
- В 2004 році закінчив ДПТНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі
та технологій харчування» і здобув професію кухаря

Досвід роботи
2004 – 2005
Ресторан «Desire», Кондитер
2007 рік
Ресторан – пивоварня «Люстдорф», старший кондитер
2008 рік
Ресторан – пивоварня «Богемський», шеф – кондитер
2009 – 2016
Ресторан «Di Mare», кондитер, кухар, кухар – хоспер
2017-2018
Ресторан – пивоварня «Beer - mood»,су-шеф

2019
Ресторан «Moondeer», су-шеф
2020 – 2022
Кухня збалансованого харчування «Gusto Boutique», шеф – кухар
2022-2023
Мережа стріт фуд кафе «М'ясо на дровах», бренд – шеф
2023 – 2024
Онлайн ресторан «Вілкі Палки» - шеф-кухар заготівельного цеху
2024-2025
Мережа супермаркетів «Обжора»-Завідуючий Виробництвом Кулінарії та
направленням піцца та сущі

Професійні навички та вміння:

- знання страв різних кухонь світу
- впевнене знання технологічного обладнання та різних сучасних процесів
приготування страв
- вміння орієнтуватись в якості харчових продуктів, в тому числі знання
строків реалізації згідно з санітарними правилами
- знання способів зменшення збитків при збереженні цінності продуктів при
їх обробці
- знання та використання в роботі правил санітарної безпеки та техніки
безпеки на робочому місці
- вміння швидко та точно розраховувати необхідну кількість потрібних
інгредієнтів для приготування страв
- вміння складати та використовувати в роботі калькуляційні картки​
- проробка нових страв, складання меню (в т.ч. сезонного та меню у​
відповідності з споживацьким попитом)
- вміння працювати з документацією (накладні, відомості, журнали)​
- впевнена комунікація з персоналом та постачальниками, наявність власної​
бази постачальників
- кадрова робота (підбор, навчання та координація роботи персоналу,
складання графіків роботи та інше)
- загальний стаж роботи за спеціальністю – 21 рік
Бажана заробітна плата: від 55000 грн./місяць (20 робочих днів) з офіційним
працевлаштуванням.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: