Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Наталія

Керівник, директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу управління

з 09.2008 по 11.2023 (15 років 2 місяці)
Фуршет Realty, Київ (Нерухомість)

Управління 83 об’єктами коммерційної нерухомості. Керівництво операційною діяльністю, повний супровід договорів оренди, починаючи з брокериджу, в тому числі і перемовини; юридичний аспект договору (виготовлення договорів і протоколов розбіжностей до них); контроль і керівництво менеджерів на місцях, щоденна робота з дебіторською заборгованістю, в тому числі виготовлення претензій для дебіторів. Розробляла бюджет та P&L відділу. Була ініціатором скорочення витрат і оптимізації бізнес-процесів, розрахувала собівартість одного договору по трудовитратам. Приймала участь в ціноутворенні орендних ставок, як для нових об’єктів, так і при перегляді існуючих договірних відносин. Була відповідальною особою щодо зміни ставок/метражів і співвідношеня цих змін на план/факт виконання заявленого бюджету та грошового потоку. Повний супровід корпоративних клієнтів: готувала договори і протоколи розбіжностей до них, подавала нарахування, опрацьовувала акти звірки, дебіторську то кредиторську заборгованість. Готувала і захищала проект бюджету на півріччя/рік перед акціонерами. Приймала участь в розробці фінансової мотивації для відділу в залежності від показників рентабельності. Готувала аналітичні справки-пояснення щодо рентабельності об’єктів нерухомості для фінансової дирекції.

Генеральний директор

з 06.2005 по 11.2007 (2 роки 5 місяців)
ООО "Арена-Сити", Київ (Нерухомість)

Управління фінансово-господарською діяльністю підприємства, здача площ в оренду, пошук орендарів і робота з ними, управління роботою торгово-офісного комплексу. Контроль дебіторської і кредиторської заборгованості орендарів і контрагентів підприємства. Фінансове планування і бюджет видатків і доходів. Спільно з фінансовим директором компанії розробили фінансову політику підприємства, в тому числі норми списання та граничні показники дебіторської та кредиторської заборгованності. Щомісячне планування з технічним відділом ТОЦ витратних матеріалів для життєдіяльності об’єкту. Був побудований власний теплопункт. Прорахувала і вдстояла ідею часткового реконцепту ТОЦ: 5 поверх комплексу був перебудований з торгових під офісні приміщення. Торгові площі здані на 99%, офісні - 100%, прибуток підприємства зріс на 25%. Як керівник пройшла аудиторську і податкову перевірку без зауважень.

Менеджер

з 11.1999 по 06.2005 (5 років 7 місяців)
ЗАО "КИЙ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер боулінг-клуба "Міраж". Управління персоналом клуба, навчання пресонала, спілкування з гостями клубу. Займалась маркетинговими заходами по разширенню клієнтської бази закладу (в тому числі проведення розіграшів,турнірів і т.і.).

Освіта

Київський національний університет ім.Т.Г.Шевченко

Романо-германської філологіі, перекладач, Киев
Вища, з 1990 по 1995 (5 років)

Диплом з відзнакою. Перекладач англійської та німецької мов.

Додаткова освіта та сертифікати

Київський національний університет ім.Т.Г.Шевченко, ІПО, економічний ф-т, спеціальність Фінанси диплом з відзнакою

2007-2009

Знання і навички

Пользователь ПК Организаторские способности

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Стресостійкість, здатність до аналізу і роботи на результат, наполегливість, командна робота

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами