Резюме від 7 травня 2024 PRO

Наталья

Главный бухгалтер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный бухгалтер

з 11.2006 по нині (17 років 6 місяців)
ООО "ИРИСА-МЕДИА"; ООО "ТОРГАВТОМАТ"; ООО "ГАЗРЕСУРС" ; ООО "ТАРА-ГРУПП"; ООО "Планета МОЛЛ+ООО СК Городок-3, ФЛП 2и3гр.,, Харьков (Будівельна промисловість, деревообробка)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку( у повному обсязі) будь-якого виду оподаткування; керівництво командою бухгалтерів; здавання звітності підприємства; робота із клієнт-банками, кадрова політика; обробка первинної документації; підготовка підприємства для проходження податкових перевірок (повний аудит); консультації щодо мінімізації оподаткування в рамках чинного законодавства; допомога при відкритті підприємств; постановка бухгалтерського обліку для підприємства з нуля; відкриття та закриття ФО-П. постановка та ведення управлінського обліку на підприємстві.

Освіта

Харківський держ.університет ім. Сковороды(физ мат) ; облік та аудит - друга освіта

Вчитель математики ; аудитор, Харків
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

Перша вища освіта-вчитель математики,
Друга вища освіта - аудитор. (Навчання 2008-2010 р)

Додаткова освіта та сертифікати

Центр Сертифицированного обучения 1-С Теллурр

октябрь 2011 года

Знання і навички

Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк Бухгалтерський облік BAS Банковское дело Банківська справа BAS Бухгалтерія Відповідальність; уміння працювати швидко з великими обьемами ин Ведення управлінського обліку Постановка бухгалтерського обліку Постановка податкового обліку Оптимізація обліку Реєстрація ФОП Облік операцій зовнішньоекономічної діяльності Розблокування податкових накладних

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Використовуючи великий досвід роботи з ЮЛ та ФОП пропоную себе як партнер з ведення бух.обліку, податкового обліку, консультацій по чинному законодавству. Проводжу аналіз з ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, підтвердження регістрів бухгалтерського обліку відповідно до стандартів бух. обліку. В даний час працюю у себе в офісі, стежу за податковими змінами, готова до розгляду пропозицій. Можливість роботи безпосередньо на підприємстві. Рада допомогти!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: