Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Наталья

Фінансовий директор, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий директор

з 01.2021 по 05.2021 (4 місяці)
ТОВ "СК "Городок -3", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Постановка і ведення управлінського обліку підприємства (6 юридичних осіб) з нуля ( рух грошових коштів), контроль і облік ПДВ, мінімізація оподаткування у рамках чинного законодавства. Планування, контроль Cash Flow.

Фінансовий директор з навиками роботи головного бухгалтера

з 11.2006 по 04.2021 (14 років 5 місяців)
ТОВ "ІРИСА-МЕДІА"; ТОВ "ТОРГАВТОМАТ"; ТОВ "ГАЗРЕСУРС" ; ТОВ "ТАРА-ГРУПП"; ТОВ "Планета МОЛЛ+"и веденя ФОП 2 и 3 группа( з ПДВ),, Харків (торгівля, оптова та роздрібна, виробництво, будівництво. ВЕД)

головний бухгалтер, економіст з фінансової роботи, аудитор, фінансовий директор

Освіта

Інститут громадського харчування

Облік і аудит, Харків
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки 7 місяців)

маю досвіт аудиторських перевірок та роботу головним бухгалтером на підприємствах різних видів діяльності, кадрове діловодство.

Знання і навички

Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк Бухгалтерський облік BAS Банковское дело Банківська справа BAS Бухгалтерія Відповідальність; уміння працювати швидко з великими обьемами ин Ведення управлінського обліку Постановка бухгалтерського обліку Постановка податкового обліку Оптимізація обліку Реєстрація ФОП Облік операцій зовнішньоекономічної діяльності Розблокування податкових накладних

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Також займаюсь веденням бухгалтерського і податкового обліку ( у повному обьеме) будь-якого виду оподаткування; керівництво командою бухгалтерів; здача звітності підприємства ; робота з клиент-банками, кадрова політика; обробка первинної документації; підготовка підприємства для проходження податкових перевірок ( повний аудит); консультації по мінімізації оподаткування у рамках чинного законодавства; допомога при відкритті підприємств; постановка бухгалтерського обліку на підприємстві з нуля; відкриття і закриття ФЛ-П.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: