Надія

Шеф-кондитер

Розглядає посади:
Шеф-кондитер, Керівник виробництва
Вид зайнятості:
повна
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кондитер

з 02.2025 по 04.2025 (2 місяці)
Kombinat, Київ (Харчова промисловість)

Шеф-кондитер

з 09.2024 по 12.2024 (3 місяці)
Sisters Babentsovy (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

з 04.2022 по 08.2024 (2 роки 4 місяці)
CoffeetEl, кофейня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кондитер

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
Campania, тратторія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Honey, кондитерська, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кондитер

з 07.2020 по 05.2021 (10 місяців)
CRAFT BAKE, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Пекар

з 03.2020 по 07.2020 (4 місяці)
Епіцентр К, Бориспіль (Роздрібна торгівля)

Кондитер

з 04.2019 по 12.2019 (8 місяців)
Коваленко О.І., ФОП, Київ (Роздрібна торгівля)

Знання і навички

  • Цілеспрямованість
  • Випікання
  • Здатність до навчання
  • Робота в команді
  • Витривалість
  • Акуратність
  • Контроль якості продукції
  • Креативність
  • Виготовлення кондитерських виробів
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Бажання вчитися і розвиватися
  • Робота з шоколадом
  • Контроль залишків
  • Пакування готової продукції
  • Робота з дзеркальною глазурʼю
  • Оформлення вітрини
  • Складання технологічних карт
  • Виготовлення macarons
  • Розробка меню
  • Неконфліктність
  • Старанність

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: