Резюме від 26 грудня 2014

Андрій

Aдминистратор, менеджер персонала, главный экономист, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office Windows Linux CorelDRAW Windows Server Adobe Illustrator VPN Програмування Управління персоналом Налаштування операційних систем Проєктування Adobe Робота з людьми Ділове спілкування DOS Малювання Kerio Продаж банківських послуг, обслуговування корпоративних клієнтів

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Освіта:
2000 – 2005Закінчив з відзнакою Бучацький інститут менеджменту і аудиту, 2000-2005, за спеціальністю “Менеджер організацій”, диплом спеціаліста отримано в 2005 року.
Досвід роботи:
06.2004-06.2005СП ТзОВ АПК "Гідіна ЗК Україна"
Посада: Оператор автоматичних систем управління
Обов’язки: Адміністрування 1С Підприємство7.7, забезпечення безперебійної діяльності комп’ютерної мережі (приблизно 20 одиниць) та техніки, синхронізація комп’ютерних мереж структурних підрозділів.
06.2005-11.2005ТзОВ "Тернопільхлібпром"
Посада: Інженер програміст
Обов’язки: Адміністрування 1С Підприємство7.7, DNS серверів, забезпечення безперебійної діяльності комп’ютерної мережі (приблизно 60 одиниць) та техніки, синхронізація комп’ютерних мереж структурних підрозділів.
12.2005-02.2007ЗАТ КБ "ПриватБанк"
Посада:старший менеджер по обслуговуванню корпоративних клієнтів
Обов’язки: Повне обслуговування корпоративних клієнтів Банку (кредитування, юридичний супровід справ, Клієнт-Банк, залучення на різні види послуг Банку)
Досягнення: Успішно пройшов атестацію Головного офісу ЗАТ КБ "ПривватБанк" в м. Дніпропетровськ
02.2007-01.2008ВАТ КБ "Хрещатик"
Посада:Головний економіст
Обов’язки: Кредитування юридичних і фізичних осіб, супровід юридичних справ, забезпечення безперебійної діяльності комп’ютерної мережі термінального та банкоматного обладнання.
04.2008-по даний часТОВ "Компанія РГ"
Посада:Інженер програміст
Обов’язки: Адміністрування 1С Підприємство8.0, забезпечення безперебійної діяльності комп’ютерної мережі (приблизно 20 одиниць), синхронізація комп’ютерних мереж структурних підрозділів, та техніки в фірмових аптеках "Гедеон Ріхтер".
Навички:Продаж банківських послуг, обслуговування корпоративних клієнтів.
Проектування комп’ютерних мереж, підбір оптимального обладнання та конфігурацій обладнання.
Робота в середовищі MS-DOS, Windows, Linux, робота з програмами MS Office, Coral Draw, 1С, системи нелінійного монтажу відео, тощо.
Мови програмування С++- початковий рівень.
Посвідчення водія категорії “А”, “В”, “C” з 2000 року.
Ділове спілкування, робота з людьми, управління персоналом.
Мови:Українська – рідна, російська – вільно, англійська – достатньо для спілкування та роботи з літературою, німецька – початковий рівень.
Досягнення:Отримав сертифікат за успішну здачу атестації в ГО ЗАТ "Приватбанк" з посадою старший менеджер по обслуговуванню корпоративних клієнтів (продаж банківських послуг).
На даний момент проходжу навчання та акредитацію в Мін’юсті на отримання сертифікату на право проведення оцінки майна та фінансової діяльності.
Пройшов професійне навчання дорадників та експертів-дорадників в інституті сільського розвитку. Успішно здав іспит та отримав кваліфікаційне свідоцтво сільськогосподарського дорадника із занесенням в міжнародний реєстр дорадників.
Особисті дані:Рік народження 1983, одружений, відповідальний, комунікабельний, швидко освоюю нову інформацію.
Інтереси:Психологія, техніка, комп’ютерна техніка, ІТ література, спорт, музика, фото.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: