- PRO
Наталя
Керівник, менеджер, адміністратор
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 27 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11874318/
Досвід роботи
Заступник менеджера АЗК
з 01.2025 по 02.2025
(1 місяць)
WOG, Львів (Автобізнес та автосервіс)
•Організація роботи АЗК
•Підбір, формування, навчання та розвиток команди
•Організація та контроль роботи персоналу
•Забезпечення виконання планів
•Контроль роботи каси
•Проведення інвентаризацій
•Ведення технічної та облікової документації
•Прийом та забезпечення зберігання палива
•Інвентаризація палива
•Забезпечення роботи обладнання АЗК
•Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
•Дотримання корпоративної культури та цінностей
•Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
•Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
•Адаптація до нових умов роботи
•Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
•Планування та організація своєї роботи
Менеджер
з 05.2024 по 01.2025
(8 місяців)
KFC, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки: - Робота в програмі 1С підприємство, яка включала в себе: створення документів на основі накладних, списань, переміщень, інвентаризацій, тощо; - Забезпечення безперебійної роботи закладу, за рахунок постійної наявності всіх продуктів, водночас підтримуючи стандартів зберігання і недопуск нагромадження складів; - Робота з компаніями логістики і торговими представниками; - Контроль наявності всіх сертифікатів якості, роботи по принципу FIFO, контроль термінів придатності; - Проведення щоденних і щомісячних інвентаризацій(1С). Додаткові обов'язки: - Робота з персоналом ресторану(30чол.), в яку входить контроль виконання стандартів компанії і стандартів HACCP, вирішення конфліктних ситуацій, мотивація команди на досягнення високих результатів, делегування задач для нижчих ланок, контроль якості обслуговування; - Контроль касової дисципліни, проведення обліку та інкасації готівки на касі, ведення журналів по видачі готівки касирам і по зберіганню коштів в сейфі для подальшої передачі коштів інкасаторським службам, створення супровідних листів для передачі готівки в банк; - Контроль справного технічного стану обладнання,обслуговування кожного з них, робота з сервісними службами; - Перевірка температурних режимів приготування і зберігання, ведення журналу по харчовій безпеці їжі; - Вирішення конфліктних ситуацій і реабілітування скарг;-Підтримання належної гостинності та сервісу; Контроль наповненості чеку і середнього чеку (збільшення продажів) - Робота в касовій програмі R-Keeper, робота з додатками різних служб доставки; - Ведення Daily Report, формування електронного звіту робочого дня.
Обслуговування комбо-машини Taylor,фрітез закритого та відкритого типу,кавової машини
Універсал,старша зміни
з 05.2019 по 04.2020
(11 місяців)
Blackwood Burger Drive, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з командою ресторану, що включає в себе підбір, адаптацію, навчання, вирішення поточних ситуацій. Мотивація команди на досягнення високих результатів; Складання розкладу; Робота з зовнішніми контролюючими органами та постачальниками; Контроль касової дисципліни, контроль процесу зміни співробітників на касі та щодо інших процесів; Контроль справного технічного стану обладнання, чистоти приміщення; Контроль технічного процесу виробництва продукції, перевірка температурних режимів зберігання, правильної ротації продуктів, маркування. Підтримання стандартів НАССР; Ведення звітності і проведення щоденних і щомісячних інвентаризацій на складі; Контроль якості та стандартів обслуговування гостей ресторану, рівня сервісу, робота зі скаргами та пропозиціями гостей; Контроль сертифікатів якості; Упорядкування складів, підтримання оптимального запасу по складу; Проведення обліку та інкасації готівки на касі; Контроль обліку робочого часу.Розподіл основних та постановку другорядних завдань між співробітниками
Освіта
Львівський національний аграрний університет
Геодезія та землеустрій, Львів
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)
Екологічний коледж Львівського національного аграрного університету
Землевпорядкування, Львів
Середня спеціальна, з 2015 по 2019 (4 роки)
Знання і навички
- Пунктуальність
- Стресостійкість
- Дисциплінованість
- Старанність
- Відповідальність
- Любов до своєї роботи
- Вміння працювати під тиском
- Швидка адаптація до нових умов
- Комунікабельність
- Управління командою
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
- Польська — вище середнього
Рекомендації
-
Барило Євген Володимирович
Менеджер ресторану, Blackwood Burger Drive
Контактні дані приховані -
Корнійчук Надія
Керуючий рестораном, KFC
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Водійські права категрія. B,
Схожі кандидати
-
Менеджер ресторану
40000 грн, Львів -
Управитель з адміністративної діяльності
85000 грн, Львів -
Керуючий, керівник
40000 грн, Львів -
Адміністратор, менеджер, продавець-консультант
15000 грн, Львів -
Адміністратор
50000 грн, Львів -
Операційний директор
50000 грн, Львів, Дистанційно