Резюме від 28 травня 2021

Mykola

Викладач англійської мови, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
66 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Відомості про себе:
У період з 1986 р і по теперішній час працюю приватним викладачем англійської мови. З 1994 р. і по 2020 р. працював доцентом кафедри технологічного проектування Національної металургійної Академії України (спеціалізація - комп'ютерне проектування), в т.ч. викладав курс «Професійний іноземна мова» за програмами для фахівців і магістрів 5-го курсу.

Практичний досвід:
• Викладання англійської мови по великому колу тематики, з використанням програм, методик і комп'ютерних технологій для дорослих і дітей.

Види програм з англійської мови:
• Поглиблене навчання протягом 3-5 років, у тому числі побутові розмовні теми, теми менеджменту, маркетингу, бізнесу, фінансів, кредиту, роботи банків і бірж, ресторанний і готельний бізнес, подорожі і туризм.
• Інтенсивне експрес - навчання протягом від 3-5 місяців до 1-2-х років - як повторювальний курс для тих, хто вивчали мову раніше в школі або вузі, з метою вступу до ВНЗ або спілкування за кордоном ( TOEFL, IELTS, підготовка до ЗНО тощо ).
• Репетиторство за шкільною програмою з метою більш глибокого засвоєння матеріалу.
Рекомендації:
Є рекомендації з основного місця роботи, а також учнів і їх батьків, які пройшли курс навчання англійській мові.
Від 350 грн / урок індивідуально, від 600 грн. в групі 3-5 чоловік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: