• Файл

Олексій

Шеф-кухар

Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Контактна інформація
Місце проживання: місто Київ
Олексій
Дата народження: 28.11.1989
Гладій
Моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Шеф -кухар

ОСВІТА ДОСВІД РОБОТИ
Київський професійний ліцей сфери ПУБЛІЦИСТ - 03.2024 - 03.2025
послуг Посада: Шеф-кухар
вересень 2009- червень 2010 Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
Професія: Адміністратор, Оператор робка сезоного меню. Створеня робочих
ПК графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
Пошук нових постачальників та локальних
4-5 гдудня 2017 рік продуктів. Організація робочого процесу.
Проведення переобліку. Підбір персона-
Учасник семінару: Впровадження
лу. Проведення POP-UP.
стандартів в роботу ресторану
Avangarden Gallery. food&wine - 08.2022 -
Creativechefssummit - листопад 2018 рік Посада: Шеф-повар
Creativechefssummit - листопад 2019 рік Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
робка сезоного меню. Створеня робочих
Теоретичний курс «Стандитаризація по графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
ХАСП» 2018 рік Пошук нових постачальників та локальних
продуктів. Організація робочого процесу.
Навички: Проведення переобліку. ПІдбір персона-
Робота в Word, Excel, 1C, IIKO. лу. Проведення званих вечерь в колобора-
ції з іншими Шеф-кухарями.
Особисті якості: Стресостійкість, WCK у складі з Київ Волонтерський 03.2022
швидко навчаюсь, позитивний та від- - 07.2022
повільний. Посада: Старший кухар
Обов’язки: Приготування страв в кількості
Інше: Водійське посвідчення кат. В 700-800 порцій/день для ЗСУ. Організація
Є можливість виїзду за кордон. кухні та створення меню.

FRED - 11.2021 - 24.02.2022
Посада: Технолог харчового виробництва
Обов’язки: Впровадження, коригування та
контроль виробничих процесів. Підбір си-
ровини. Котроль витрат сировини. Оцінка
якості кінцевої продукціі та її відповідність
нормам. Розробка нового продукту для
розширення асортименту.

Аутсорсинг - 03.2021 -10.2021
Посада:Су-шеф
Обов’язки: Відрядження по Україні. Спіл-
кування з замовниками. Розробка та про-
роботка меню. Написання ТК та робочих
посібників. Закупка ті підбір кухоного об-
ладнення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: