- Файл
Олексій
Шеф-кухар
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12440612/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Місце проживання: місто Київ
Олексій
Дата народження: 28.11.1989
Гладій
Моб.тел. [
Email: [
Шеф -кухар
ОСВІТА ДОСВІД РОБОТИ
Київський професійний ліцей сфери ПУБЛІЦИСТ - 03.2024 - 03.2025
послуг Посада: Шеф-кухар
вересень 2009- червень 2010 Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
Професія: Адміністратор, Оператор робка сезоного меню. Створеня робочих
ПК графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
Пошук нових постачальників та локальних
4-5 гдудня 2017 рік продуктів. Організація робочого процесу.
Проведення переобліку. Підбір персона-
Учасник семінару: Впровадження
лу. Проведення POP-UP.
стандартів в роботу ресторану
Avangarden Gallery. food&wine - 08.2022 -
Creativechefssummit - листопад 2018 рік Посада: Шеф-повар
Creativechefssummit - листопад 2019 рік Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
робка сезоного меню. Створеня робочих
Теоретичний курс «Стандитаризація по графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
ХАСП» 2018 рік Пошук нових постачальників та локальних
продуктів. Організація робочого процесу.
Навички: Проведення переобліку. ПІдбір персона-
Робота в Word, Excel, 1C, IIKO. лу. Проведення званих вечерь в колобора-
ції з іншими Шеф-кухарями.
Особисті якості: Стресостійкість, WCK у складі з Київ Волонтерський 03.2022
швидко навчаюсь, позитивний та від- - 07.2022
повільний. Посада: Старший кухар
Обов’язки: Приготування страв в кількості
Інше: Водійське посвідчення кат. В 700-800 порцій/день для ЗСУ. Організація
Є можливість виїзду за кордон. кухні та створення меню.
FRED - 11.2021 - 24.02.2022
Посада: Технолог харчового виробництва
Обов’язки: Впровадження, коригування та
контроль виробничих процесів. Підбір си-
ровини. Котроль витрат сировини. Оцінка
якості кінцевої продукціі та її відповідність
нормам. Розробка нового продукту для
розширення асортименту.
Аутсорсинг - 03.2021 -10.2021
Посада:Су-шеф
Обов’язки: Відрядження по Україні. Спіл-
кування з замовниками. Розробка та про-
роботка меню. Написання ТК та робочих
посібників. Закупка ті підбір кухоного об-
ладнення.
Інші резюме цього кандидата
Розглядає посади: Шеф-повар, Технолог харчової промисловості, Керівник виробництва, ще 4 посади
Київ
Алексей Гладий Технолог пищевого производства Личные данные Опыт работы Дата рождения: 28.11.1989 Magnum сеть магазинов - март 2025 по настоящее Моб.тел. вреемя Должность: Технолог кулинарного...
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста -
Шеф-повар
Київ -
Шеф-повар
60000 грн, Київ