- Файл
Сергей
Керуючий мережею закладів харчування, бренд-шеф
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12450851/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Маю досвід роботи в великій компанії Apgrade Group Мої навички
включають створення меню, керування закладом, управління персоналом,
креативний підхід та відповідальність. Я відданий своїй професії і завжди
прагну до вдосконалення своїх навичок. Готовий прийняти виклики та вести
команду до успіху.
Я прагну досягти високих стандартів у ресторанному менеджменті,
поєднуючи класичні техніки та інноваційні підходи. Моя мета – створити
атмосферу, де кожен гість відчуває себе особливим, а команда працює
злагоджено та ефективно.
Резюме Освіта
Бренд Шеф, Керуючий серп 2012 - черв 2015 Технікум
рестораном КУТЕП, Київ
Технолог харчування 4 розряду
Особисті дані
Досягнення
Сергій Борисов
Постійний член Асоціації Шеф-кухарів України
[
Досвід роботи
[
груд 2024 - Нинішній 7 Страв, Тайський заклад
04210 Київ Керуючий закладом, Київ
Запуск закладу з нуля, створення стандартів та
27 червня 1994 р. налаштовування роботи закладу;
Підбір, навчання та управління персоналом для
Україна забезпечення високого рівня сервісу;
Підтримка безперебійної роботи;
Категорія "В" Робота по чек-листу, відкриття з повною
звітністю перед власниками компанії;
Підготовка закладу до відкриття;
Чоловічий
Підготовка всіх потрібних юридичних дозволів,
документів, та договорів;
Ураїнець Запуск процесів згідно концепції закладу;
Пошук постачальників , підписання договорів та
Неодружений організація закупок товарів;
Аналіз ринку ресторанів в Києві для
Telegram - @BSNChef впровадження конкурентних переваг.
Instagram - _sergei_borisov_
лип 2024 - вер 2024 Головна Греко католицька церка України
Бренд шеф, Київ
Навички Запуск ресторанних проектів
вер 2022 - черв 2024 Компанія Apgrade Group
Створення меню
Бренд шеф\Керуючий рестораном, Київ
Керування закладом Запуск та ребрендинг закладів компанії Apgrade,
Ресторани при готелях такі як:
Управління персоналом Terra Nova
Практик
Креативний підхід
Відповідальність Я даю згоду на обробку моїх особистих даних з метою підбору персоналу на посаду, на яку я
претендую.
Голосіївський
Мова
Запуск закладу, робота с персоналом та
Українська
постачальниками, розробка нових меню,
Російська основних та сезонних, проведення великих
банкетів.
Англійська Підтримка роботи закладів, апгрейд закладів.
Ведення фінансових питань закладів.
Військова служба груд 2021 - лют 2022 Картель
Кондитер, Буковель
Військова служба Робота кондитером на ресторани мережі
жовт 2015 - квіт 2017 закладів Картель
Часткова служба вер 2021 - лист 2021 ресоран Форшмак
квіт 2022 - черв 2022 Шеф-кухар, Київ
Повна заміна персоналу та ребрендинг кухні,
меню закладу, запуск закладу з новим
персоналом.
лип 2020 - серп 2021 ресторан Пастатека/La Lucе
Шеф-кухар, Крюківщина
Відкиття Італійського закладу разом з Бренд
Шефом, паралельно іншого закладу, запуск
пекарні при ресторані, через деякий час
проведення ребрендингу закладу, постанова
нового меню, проведення майстер-класів для
дітей.
лип 2020 - серп 2021 ресторан Сіхарулі
Шеф-кухар, Крюківщина
Відкиття Грузинського закладу разом з Бренд
Шефом, через деякий час проведення
ребрендингу закладу, постанова нового меню .
черв 2017 - трав 2020 ресторан VaBene
Кухар, Су-шеф; Київ
Пройшов кухарем всі процеси, підвищили до Су-
шефа. Займав посаду рік, займався
документами по закупівлі, переобліком,
банкетами, персоналом.
Курси
лип 2020 Пекар
Навчався пекарському ділу у Дениса Суховія
Стажування
груд 2014 - лют 2015 Кухар
Hyatt Regency, Київ
Робота на різних процесах від заготівельника до
кухара відкритої кухні
Я даю згоду на обробку моїх особистих даних з метою підбору персоналу на посаду, на яку я
претендую.
Сертифікати
квіт 2019 Irca academy
Italian pastri and gelato
груд 2023 ГО Асоціації шеф кухарів України
Декорування страв
січ 2024 ГО Асоціації шеф кухарів України
За проходження курсу по м'ясу від основ до
шедеврів
Додаткова діяльність
бер 2022 - квіт 2022 Пекар
Волонтерство, Київ
Відкрили волонтерську пекарню для військових
та людей з потребами
Я даю згоду на обробку моїх особистих даних з метою підбору персоналу на посаду, на яку я
претендую.
Схожі кандидати
-
Керуючий мережею закладів харчування
50000 грн, Київ, Дніпро , ще 2 міста -
Директор
Київ -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Керуючий мережею закладів харчування
70000 грн, Київ -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ