Резюме від 7 листопада 2006

Татьяна

Помощник нотариуса

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Бугаренко Тетяна Володимирівна

Рік народження: 15/03/1982
Контактна інформація: т. 577-0478 (дом.), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)(моб.), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Сімейний стан: Одружена

Мета:Закріпити на практиці здобуті знання у сфері юриспруденції, реалізувати себе у новій перспективній діяльності, а саме: отримати посаду помічника юриста, адвоката, нотаріуса, тощо, у правовій сфері; отримати постійну роботу. Бажана з/п від 400$.

Освіта:Вища.
У 2004 році закінчила Вищий заклад освіти «Київський університет туризму, економіки і права» за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію магістра. Отримала диплом з відзнакою.

Додаткова освіта:2001 рік - закінчила курси англійської мови у Британському посольстві в м. Києві. Отримала сертифікати за рівнями: Pre-intermediate, Intermediate, Up-intermediate courses.
Досвід роботи:01 вересня - 15 листопада 2006 року працювала в ТОВ «Ярославів Вал» на посаді юриста.
2005 рік працювала в страховій компанії ALICO AIG LIFE на посаді фінансового консультанта.
2002-2003 роки працювала в страховій компанії Європейський страховий Альянс на посаді страхового агента.
1997 - 2002 роки працювала у дитячо-молодіжній туристичній організації клуб «Компас». Брала участь в літніх наметових таборах по роботі з дітьми, а також в різноманітних сезонних таборах.
2000 рік – представляла ДМО клуб «Компас» у Бельгії (Krinkel-2000) за програмою обміну досвідом туристичною діяльністю європейських туристичних організацій.
1996 рік – проходила стажування в міжнародному наметовому таборі у Данії, який був організований датською організацією FDF, яка є членом \"European Fellow-ship\", \"World Conference\" та \"FIMCAP\".
Додаткова інформація:




Особисті якості:Досконало володію російською та українською мовами, вільно спілкуюсь англійською.
Маю водійське посвідчення категорії «В». Робота з комп’ютером на рівні користувача (Microsoft Office, легко орієнтуюсь в мережі Інтернет)

Комунікабельна, енергійна, відповідальна, цілеспрямована, завжди готова отримувати нові знання.


Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: