Резюме від 28 березня 2012

Дима

Сервисный инженер и менеджер по продажам, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



Чернецкий Дмитро Миколайович

Адресам. Рожище, вул. Набережна 12
Телефон[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження12 ciчня 1987 р.
Сімейний станне одружений

Освіта
2004р. – закінчив Рожищенську загальноосвітню школу № 4;
2003 – 2004р. – закінчив Регіональну комп’ютерну школу;
2004 – 2009р. – закінчив Луцький національний технічний університет, факультет „Комп’ютерних наук та інформаційних технологій” за кваліфікацією „Інженер з автоматизованого управління технологочіними процесами”.
Трудова діяльність 3 роки

2009 — 2011р.ПП „Дата” (м. Луцьк), електромеханік.
В даний час працюю на ПП ”Комп’ютери і техніка”(м. Луцьк), менеджером з продажу побутової та комп’ютерної техніки, інженером з ремонту, встановлення комп’ютерної техніки.

Особисті якості
Вміння якісно працювати. Сумлінність у роботі. Вміння швидко освоювати новий програмний продукт, технологію. Володіння творчими здібностями. Присутність бажання працювати і заробляти.Відповідальний, пунктуальний, урівноважений, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, швидко навчаюсь, завжди виконую роботу вчасно, відсутність шкідливих звичок, гарні навики спілкування, позитивне ставлення до життя .

Інтереси (хобі)
Туризм, комп'ютери, автомобілі, активний спосіб життя.

Додаткові відомості
Комп’ютерний інженер:
Прокладання і налагодження локальної мережі, підключення комп’ютерів до мережі; організація і налаштування безпровідної мережі; резервне копіювання і відновлення даних; забезпечення антивірусним захистом; під’єднання і налаштування до мережі Internet; закупка, зборка, ремонт, модернізація, обслуговування комп’ютерної техніки, діагностика, визначення несправностей та їх усунення; заправка лазерних та струменевих картриджів; встановлення операційних систем (Windows 98, XP,Vista, 7, MS Office) весь пакет програмних продуктів, які необхідні для роботи користувачу ПК. Володіння оргтехнікою і її обслуговування: (факс, модем, сканер, копіювальні апарати та iнше).



Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: