Резюме від 26 квітня 2024

Поліна

Інженер, хімік, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Iнженер-хiмiк-технолог

з 03.2021 по 05.2022 (1 рік 2 місяці)
АГАТ, Мiнськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Працювала по спецiальностi технологiя електрохiмiчних виробiв вiдразу пiсля закiнчення навчання. Оформляла, коригувала технологічні процеси на деталі та на матеріали. Паралельно займалася проведенням хімічних аналізів ванн електрохімічної обробки; списуванням дорогоцінних металів у складі радіоелектронних виробів і консультувала та брала активну участь у створенні очисних споруд на гальванічній ділянці.

Стажер молодшого наукового співробітника

з 01.2019 по 01.2021 (2 роки)
Бiлоруський державний технологiчний унiверситет, Мiнськ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Працювала пiд час отримання вищої освiти по спецiальностi технологiя електрохiмiчних виробiв. Своїм досягненням на цій посаді вважаю подачу заявки на патент та його видача на електрохімічне полірування титану.

Освіта

Бiлоруський державний технологiчний унiверситет

Факультет хімії, технології електрохімічних виробництв та матеріалів електронної техніки, Технологія електрохімічних виробництв, Мiнськ
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Спеціальність заснована на прикладній фізичній хімії, а саме електрохімії. Отримано знання з різних галузей хімії: неорганічної, органічної, аналітичної, колоїдної та багатьох інших. Як основні предмети виступали гальванотехніка, корозія та захист металів, електрохімічний синтез та гідроелектрометалургія, електрохімічне очищення стічних вод та водопідготовка, технологія виробництва друкованих плат та хімічні джерела струму.

Знання і навички

MS Excel КОМПАС MS Word Створення ілюстрацій Графічний дизайн Малювання Krita Акторська майстерність Харизматичність Доброзичливість Активність Комунікабельність Енергійність Привітність Чесність Креативність Адаптивність Робота в команді Неконфліктність Творчий підхід Дисциплінованість

Знання мов

  • Білоруська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — просунутий

Додаткова інформація

!Маю тимчасову посвiдку на проживання, на постiйну буду подаватись в лютому 2024!
Під час навчання в університеті на канікулах також підробляла секретаркою, листоношою. У вільний час малюю ілюстрації на папері графічними матеріалами (маркери, кольорові олівці) та деякий час у графічних програмах на графічному планшеті.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: