- PRO
Андрій
Бар-менеджер, 40 000 грн
- Вид зайнятості:
- неповна
- Вік:
- 25 років
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Буковель
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12911488/
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 12.2023 по нині
(1 рік 8 місяців)
Сяєво (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 10.2023 по 12.2023
(2 місяці)
ШЕ Паб, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)
Консультація з приводу устаткування та ергономіки. Формування концепції коктейльної карти.
Затвердження концепції коктейльної карти та розробка презентації коктейльної карти.
Підбір посуд для реалізації коктейльної карти.
Підбір інвентарю бару для реалізації коктейльної карти. Підбір алкоголю та постачальників для коктейльної карти. Формування алкогольної карти бару.
Проробка коктейльної карти. Розробка калькуляційних карт
Розробка технологічних карт. напоїв та напівфабрикатів.
Оптимізація собівартості.
Навчання команди ресторану: презентація та пропозиція коктейльної карти.
Навчання команди бару: технологічні карти напоїв та напівфабрикатів.
Навчання команди бару: техніки приготування коктейлів.
Бар-менеджер
з 10.2023 по 12.2023
(2 місяці)
Ганц (Іф), Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проробка коктейльної карти. Розробка калькуляційних карт
Розробка технологічних карт. напоїв та напівфабрикатів.
Оптимізація собівартості.
Оформлення гостьогово меню закладу. Консультація з приводу устаткування та ергономіки. Формування концепції коктейльної карти. Затвердження концепції коктейльної карти та розробка презентації коктейльної карти.
Підбір інвентарю бару для реалізації коктейльної карти.
Підбір алкоголю та постачальників для коктейльної карти. Формування алкогольної карти бару.
Старший бармен
з 07.2019 по 05.2022
(2 роки 10 місяців)
5-те Підземелля, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Аналіз складських запасів. Контролював завантаженість складу, оптимізував розміщення товарів для зручності роботи та мінімізації втрат.
Контроль термінів придатності: Проводив регулярний моніторинг продукції для забезпечення якості та уникнення списань.
Інвентаризація та списання: Організовував та проводив інвентаризацію товарів, звіряв залишки, формував звіти та виконував списання простроченої або бракованої продукції.
Навчання персоналу: Проводив тренінги та інструктажі для команди, підвищуючи їхню кваліфікацію та ефективність роботи.
Комунікація з гостями: Забезпечував високий рівень сервісу, знаходив індивідуальний підхід до кожного гостя, що сприяло підвищенню лояльності.
Освіта
Національний університет «Львівська політехніка»
Харчові технології продуктів бродіння, Львів
Вища, з 2017 по 2023 (6 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Школа сомельє 1.280
2024, 2 місяці
Знання і навички
- Пунктуальність
- Лідерство
- Управління персоналом
- Користувач ПК
- Організація роботи персоналу
- Організаторські здібності
- Облік розрахунків із постачальниками
- Набір персоналу
- Навчання персоналу
- Ведення інвентаризацій
- Касовий облік
- Стресостійкість
- Привітність
- Приготування кавових напоїв
- Здатність до навчання
- Приготування коктейлів
- Poster
- R-Keeper
- Інвентаризація
- Користувач 1С
- Контроль залишків
- Доброзичливість
- Iiko
- Неконфліктність
- Знання міцної групи алкоголю
- Чесність
- Лате-арт
Знання мов
- Французька — початковий
- Англійська — початковий
- Російська — вільно
Схожі кандидати
-
Бармен
Буковель -
Адміністратор рецепції
50000 грн, Буковель, Львів -
Бармен
40000 грн, Буковель, Івано-Франківськ -
Бармен
Буковель -
Бариста
Буковель -
Директор готелю, ресторану, SPA-комплексу
60000 грн, Буковель, Київ , ще 2 міста