• Файл

Денис

Шеф-кухар

Розглядає посади:
Шеф-кухар, Бренд-шеф
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Пасічник Денис Вікторович

Дата народження: 08 Бер 1987

Регіон: Київ

Можливість переїзду:

Телефон (и): [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Соціальні мережі:
igsh=eDh2Z2g1N2puaGhz&utm_source=qr

Шеф-повар, бренд шеф 70 000 грн.
(оновлено 26 Бер 2025)

Ключова інформація

• Міжкультурна компетентність
• Вміння швидко навчатися
• Лідерські якості
• Вміння працювати під тиском

Досвід роботи

Шеф-кухар
Травень 2022 - по сьогодні (2 роки 11 міс)
Чорноморка
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

• Керівництво та організація роботи кухні ресторану
• Розробка рецептур та технологій приготування
• Організація та контроль виробничого процесу, оформлення закупок, ведення інвентаризації, розробка меню, складання технологічних
карт, контроль якості продукції та складських залишків, раціональне їх використання.

Бренд шеф відділу франчайзингу
Лис 2021 - Лют 2022 (4 міс)
Черноморка
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Відкриття нових закладів з нуля, кольтроль за діяльністю франшизних проектів по всій Україні. Проведення атестації персоналу, та аудитів
ресторанів. Розробка меню, складання технологічних карт, контроль за дотриманням належного виконання виробничих процесів.
Організація роботи з постачальниками, та формуванням заявок на продукцію, планування виробничих приміщень

шеф кухар
Бер 2021 - Жов 2021 (8 міс)
Чорноморка ВЛАСНИЙ вилов
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Розробка меню, складання технологічних карт, контроль за дотриманням належного виконання виробничих процесів. Робота з
постачальниками, та формування заявок на продукцію, планування виробничих приміщень

шеф кухар
Сер 2020 - Бер 2021 (8 міс)
Анчоусна від Чорноморки
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Організація та контроль виробничого процесу, оформлення закупок, ведення інвентаризації, розробка меню, складання технологічних карт,
контроль якості продукції та складських залишків, раціональне їх використання.

шеф кухар
Лис 2019 - Бер 2020 (5 міс)
Starloft cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Відкриття закладу з нуля, розробка меню, складання технологічних карт, контроль за дотриманням належного виконання виробничих
процесів. Робота з постачальниками, та формування заявок на продукцію, планування виробничих приміщень. Контроль за якість продукції
та її належного використання

Шеф кухар фріланс
Жов 2018 - Жов 2019 (1 рік 1 міс)
Фріланс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Відкриття закладів з нуля. Організація запуску та супроводження нових об'єктів. Розробка меню, складання технологічних карт, контроль за
дотриманням належного виконання виробничих процесів. Робота з постачальниками, та формування заявок на продукцію, планування
виробничих приміщень. Розробка сезонних меню з урахуванням локальної продукції.

шеф кухар
Сер 2017 - Жов 2018 (1 рік 3 міс)
Кафе "Veranda"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Розробка меню, складання технологічних карт, контроль за дотриманням належного виконання виробничих процесів. Робота з
постачальниками, та формування заявок на продукцію, планування виробничих приміщень, приготування страв холодного та гарячого
процесів

шеф кухар
Тра 2016 - Сер 2017 (1 рік 4 міс)
Будинок відпочинку "Diana"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Розробка меню, складання технологічних карт, контроль за дотриманням належного виконання виробничих процесів. Робота з
постачальниками, та формування заявок на продукцію, планування виробничих приміщень,

Су шеф
Вер 2015 - Бер 2016 (7 міс)
Суши Wok
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Освіта

Державний вищий навчальний заклад "Національний лісотехнічний університет України"
рік закінчення 2011
Екологія

Володіння мовами

Українська - рідна

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: