- PRO
Світлана
Головний технолог
- Розглядає посади:
- Головний технолог, Технолог R&D, Технолог харчової промисловості, Начальник управління, Лаборант
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 44 роки
- Місто проживання:
- Бровари
- Готовий працювати:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/13252759/
Досвід роботи
Технолог R&D, Головний технолог
з 01.2018 по 04.2025
(7 років 3 місяці)
ТОВ ФУДРЕФОРМ, Київ (Харчова промисловість)
Працювала у відділі R&D, брала участь у розробці сухих сумішей для хлібопекарної , кондитерської, та м'ясної промисловості, рідких маринадів, наповнювачів. Розробляла рецептури та складала технологічні карти для пекарні . Проводила заміну та підбір альтернативної сировини для існуючих рецептур.
•Планування та організація своєї роботи
•Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
•Адаптація до нових умов роботи
•Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
•Дотримання корпоративної культури та цінностей
•Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
•Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
•Постійне навчання та розвиток професійних навичок
•Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Головний технолог
з 06.2017 по 12.2017
(6 місяців)
ТОВ Снек Експорт, Дніпро (Харчова промисловість)
Управління технологічним процесом виробництва
•Контроль за якістю продукції та відповідністю виробничих процесів нормам та стандартам
•Організація роботи технічних підрозділів та забезпечення нормативно-правового режиму у виробництві
Участь у розробці та впровадженні програм з оптимізації виробничих процесів та зниження витрат
•Координація роботи з інженерами та техніками для вирішення технічних питань
•Організація навчання та підвищення кваліфікації персоналу виробництва
•Розробка та впровадження нових технологій та методів виробництва
•Проведення аналізу ефективності виробництва та розробка заходів щодо його покращення
Головний технолог цеху концентратів
з 03.2016 по 06.2016
(3 місяці)
Агропереробка, ВТП, ТОВ, Рівне (Харчова промисловість)
Управління технологічним процесом виробництва
•Контроль за якістю продукції та відповідністю виробничих процесів нормам та стандартам
•Координація роботи з інженерами та техніками для вирішення технічних питань
•Розробка та впровадження нових технологій та методів виробництва
Головний технолог
з 03.2014 по 03.2016
(2 роки)
Хлібпром, ПрАТ, Львів (Харчова промисловість)
Розробка нових рецептур та впровадження їх на виробничих площадках, робота з нормативною документацією, оптимізація тех процесів, зменшення собівартості продукції, розробка та розрахунок багатофазних рецептур, адаптація рецептур для реалізації продукціії в країни ЄС.
Технолог харчової промисловості
з 10.2009 по 05.2013
(3 роки 7 місяців)
Зееландія, ДП, Бровари (Харчова промисловість)
Заміна сировини альтернативною, впровадження нових рецептур на виробництві.
Підготовка технологічної документації
•Розробка нових видів продукції
•Проведення лабораторних досліджень
•Розробка та впровадження технологічних процесів
•Підготовка звітності та аналітики
•Взаємодія з постачальниками та виробничими підрозділами
•Контроль якості сировини та готової продукції
Зав. виробництвом
з 06.2007 по 08.2009
(2 роки 2 місяці)
СПД Апальков, Київ (Харчова промисловість)
Керівництво та координація роботи виробничого підрозділу
•Підготовка звітності та аналітики
•Взаємодія з іншими відділами компанії
•Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
•Організація та проведення нарад
•Моніторинг стану обладнання та технологічних процесів
•Організація та контроль за проведенням виробничих процесів
•Ведення облікової документації
•Розв'язання конфліктних ситуацій
Моніторинг ефективності роботи виробничого підрозділу
Технолог по виробництву кондитерських глазурей
з 07.2005 по 05.2007
(1 рік 10 місяців)
ТОВ ЕЙБЛ ЛТД Ко, Київ (Харчова промисловість)
Розробка нових видів шоколадних глазурей та цукерок, контроль за якістю сировини.
•Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
•Адаптація до нових умов роботи
•Постійне навчання та розвиток професійних навичок
•Впровадження ідей для покращення процесів та результативності роботи
•Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Інженер-технолог, Майстер технолог
з 04.2003 по 07.2005
(2 роки 3 місяці)
Рошен Київ Кондитер, ТОВ, Київ (Харчова промисловість)
•Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
•Постійне навчання та розвиток професійних навичок
•Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
•Виконання змінних планів та завдань
•Управляння персоналом
•Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Освіта
НУХТ
ТБХ, Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Київ
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)
Знання і навички
- Самомотивація
- Робота в команді
- Розробка нових видів продукції
- Уміння аналізувати
- Складання технологічних карт
- Навчання персоналу
- Ведення документації
- Самостійне прийняття рішень
- Користувач 1С
- Комунікабельність
Знання мов
Англійська — середній
Схожі кандидати
-
Головний інженер (нагляд за спорудами, інженерними мережами)
35000 грн, Київ -
Технолог з птахівництва
Київ, Вінниця , ще 4 міста -
Менеджер проєктів
Київ -
Технолог
Київ, Львів , ще 3 міста -
Директор виробництва, головний технолог
Київ, Дніпро , ще 5 міст -
Начальник виробництва
65000 грн, Київ, Інші країни