• Файл

Maksym

Шеф-кухар

Розглядає посади:
Шеф-кухар, Су-шеф
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вишневе (Київська обл.), Віта-Поштова, Гатне, Київ, Крюківщина, Новосілки (Києво-Святошинський р-н), Підгірці (Київська обл.), Хотів, Чабани

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Пабат Максим
Шеф-кухар Су-шеф
Повна зайнятість.
Вік:33 роки
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Додаткова інформація
Резюме :
Maksym Pabat
Місто проживання м.Київ
Мобильний – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: ДНЗ « Київське обласне ВКУ харчових технологій та ресторанного сервісу»
Спеціальність:кухар 5 розряду
Бажана посада : Шеф-кухар ; Су-Шеф ;
ДОСВІД:
­- Ресторан - «Компот» - кухар г\ц
­-Ресторан - «Villa Riviera» - кухар г/ц
-Ресторан - «La Veranda» - кухар-універсал
-Готель - «Ruta» - Су-шеф 6 місяців
-Ресторан - «Vino Grad» - Су-шеф 1,5 роки
-Ресторан «Taverna» - грецька кухня Су-шеф 2 роки
-Готель «LaSpa Laulasmaa» 4* Ресторан «WICCA» Естонія (Рекомендований до
відвідування гідом Michelin 2022 , 2023 та 2024 роках) 4 роки
Ресторан «RANNAPARGU» Естонія Шеф-кухар 1 рік
Про себе :
Досвід роботи більше 12 років з різними кухнями світу. Італійська, європейська, українська, грецька та
авторська кухня. Люблю створювати страви не по шаблонам ,а натхненням.
Розробка меню, досвід відкриття ресторанів з нуля.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: