• Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/13460488/

Менеджер ресторана

Розглядає посади:
Менеджер ресторана, Специалист по организации мероприятий
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вітаю!
Я — менеджерка з багаторічним досвідом у сфері ресторанного сервісу та організації
заходів. Впевнено керую командою, контролюю всі процеси у залі та на кухні, вмію
створювати комфортну атмосферу як для гостей, так і для персоналу. Маю глибоке
розуміння сервісу преміум-класу, сучасної ресторанної культури, а також досвід
організації банкетів, живих виступів та спеціальних подій. Відкрита, уважна до деталей,
завжди орієнтована на результат і задоволення гостей. Додатково маю досвід у сфері
логістики — це навчило працювати структуровано, швидко приймати рішення та бути
максимально зібраною в багатозадачному середовищі.
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
BARVY Київ 2021-2025
Менеджер/Старший менеджер
ПРУДЧЕНКО ТЕТяна Організація та контроль щоденної роботи ресторану, забезпечення високого рівня
обслуговування гостей
Старший Менеджер Розв’язання конфліктних ситуацій із гостями та всередині команди, підтримка
27 років позитивної атмосфери
Ведення касової дисципліни та контроль фінансових операцій
Підбір, навчання та адаптація персоналу; складання змінного графіка роботи
КОНТАКТИ Планування та повне супроводження банкетів та подій «під ключ»: від переговорів
із клієнтами до координації в день заходу
Телефон
Організація тематичних вечорів: підбір артистів, комунікація з музикантами,
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») контроль реалізації
Робота з постачальниками: ведення переговорів, контроль поставок, переоблік
Email
Закупівля господарських товарів, посуду та інших необхідних матеріалів
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Координація доставки страв, контроль якості та своєчасності виконання замовлень
Адреса
Контроль санітарного стану закладу, організація проходження медичних оглядів
м. Київ працівниками
Оптимізація внутрішніх процесів для підвищення ефективності роботи команди.
МОВИ BARVY Київ 2020-2021
Українська - рідна
Офіціант
English - А2 Володіння європейськими стандартами сервісу та етикету обслуговуванн
Знання барної культури та базових міксологічних принципі
ОСВІТА Орієнтація у винній карті, вміння робити рекомендації відповідно до запитів госте
Досвід роботи в закладах преміум-класу з високими вимогами до сервіс
Університетський коледж Професійне обслуговування банкетів і великих поді
Київського університету ім. Використання технік активних продажів для збільшення середнього чека та
Бориса Грінченка. покращення гостинного досвіду
Початкова освіта 2016 Логістична компанія “ТОВ АГРО” Київ 2020
НПН ім М. П. Драгоманова Менеджер з логістики
Початкова освіта, 2018 Опрацювання вхідних запиті
Практична психологія Консультація клієнті
Ведення переговорі
Реалізація логістичних послу
ЗАХОПЛЕННЯ Повний супровід вантажоперевезень
Творчість
Винна культура ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Організація подій Відповідальність Клієнтоорієнтованість
Психологія спілкування Організованість Гнучкість
Створення затишку Комунікабельність Лідерські якості
Самовдосконалення Стресостійкість Уважність до деталей

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: