- Файл
Галина
Шеф-кухар
- Вік:
- 41 рік
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/13503571/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
тел. [
E-mail: [
Посада: Шеф-кухар
Професійні навички
• Розробка меню (традиційна, авторська, тематична
ГОНТАР кухня).
• Організація та управління роботою кухонної команди.
ГАЛИНА • Контроль якості продуктів і готових страв.
• Оптимізація витрат на продукти та управління
ВІКТОРІВНА складськими запасами.
• Робота з постачальниками (підбір, переговори,
Маю понад 15 років досвіду в
замовлення).
ресторанній індустрії. Фахівець з
української, європейської та
• Навчання та наставництво персоналу.
авторської кухні. Професіонал в • Дотримання санітарно-гігієнічних норм та стандартів
організації роботи кухні, розробці HACCP.
меню та контролі якості страв. • Робота з професійним кухонним обладнанням
Прагну створювати гастрономічні (перелічити конкретні типи).
шедеври та підвищувати рівень
• Створення нових рецептур та страв для підвищення
задоволення гостей.
привабливості закладу.
• Розробка авторського меню та оновлення існуючого.
• Організація роботи команди кухарів (до 35 осіб).
Актуальний досвід • Контроль якості та презентації страв.
• Підготовка банкетних заходів (до 300 гостей).
Су-шеф • Співпраця з постачальниками для забезпечення
[ТОВ Логос ресторан «Бартоломео
м Дніпро]
якості та своєчасної доставки продуктів.
[Період роботи: 2010 – 2022] • Введення стандартів кухонної роботи та контроль їх
Су-шеф дотримання.
[Пивний простір «МОВА»], [м • оптимізувавши закупівлі.
Дніпро]
[Період роботи: 2023 – 2024]
Шеф-кухар
[Пивний простір «МОВА»], [м
Дніпро]
[Період роботи: 2024 – 2025]
Освіта Досягнення
м. Миколаїв МПСЛ кухар 5 -го • Успішне проведення банкетів та тематичних
розряду , [Рік закінчення 2004 р]
(курси, спеціаліст по розробці та вечорів, що збільшило прибуток закладу на 25%.
впроваджені системи HASSP)
• Запровадження нової лінійки страв, яка підвищила
відвідуваність ресторану на 35%.
• Навчання команди кухарів, що скоротило плинність
кадрів у закладі .
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
Дніпро -
Шеф-повар (запуск заведения, базы отдыха, консультация, разработка меню, обучение)
Дніпро -
Бренд-шеф, керуючий рестораном
Дніпро, Київ , ще 2 міста -
Кухар
Дніпро -
Шеф-повар грузинской кухни
Дніпро, Вінниця , ще 5 міст -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Дніпро, Київ , ще 7 міст